torstai, 16 syyskuu 2021

Teinityttöä on kiusattu koulussa hänen koko ikänsä - lähes 300 motoristia saattaa hänet koulun tanssiaisiin

Englantilaisella nuorella naisella, 15- vuotiaalla Felicity Warburtonilla on Aspergerin oireyhtymä. Kyseessä on neurobiologinen keskushermoston kehityshäiriö, joka voi aiheuttaa henkilölle vaihtelevia toimintarajoitteita. Heillä voi olla esimerkiksi kommunikaatiovaikeuksia, toistuvaa ja rutiininomaista käyttäytymistä, sekä vaikeuksia sosiaalisessa vuorovaikutuksessa.

Jo 7- vuotiaasta lähtien, Felicityä on valitettavasti kiusattu koulussa, vaikka kaikki hänen luokkatoverinsa tiesivät hänen tilanteestaan. Hänen kasvaessaan tilanne ei parantunut. Yhdessä vaiheessa tilanne oli jo niin paha, että nuori tyttö jopa harkitsi itsensä vahingoittamista.

Hänen äitinsä julkaisi viime kuussa Facebookissa julkaisun, jossa hän pyysi Perdiswellin WAC Moottoripyöräkerhon jäseniä saattamaan hänen tyttärensä koulun tanssiaisiin.

"Felicity on odottanut tanssiaisiaan, koska hän ajattelee, että nyt hän voi näyttää kiusaajilleen, etteivät nämä voi satuttaa häntä enää", Kathryn kirjoittaa.

Kathrynin toiveena oli saada muutama motoristi saattamaa tytärtään, mutta hän sai hämmästyä kun tusinoittain motoristeja alkoi saapua paikalle ja heitä tuli jatkuvasti lisää! Lopulta heitä oli saapunut paikalle lähes 300!

"Felicity rakasti joka hetkeä ja oli todella uskomatonta nähdä tämä upea tuki kaikilta motoristeilta", Felicityn äiti kertoi medialle. 

"Olen todella ylpeä hänestä, hän on mahtava tyttö, eikä ansainnut mitään tästä. Se on todella mahtavaa ja koskettavaa, kun näkee hänen loistavan joulukuusen lailla", hän lisäsi.

Hänen vanhempansa kertovat koulun yrittäneen tehdä myös kaikkensa estääkseen kiusaamisen, mutta siitä ei ollut apua. Näiden motoristien upea teko on varmasti kasvattanut hänen itsetuntoaan ja on todella hienoa nähdä hänet näin iloisena!

Muista keskustella omien lapsiesi kanssa, vaikka kaikki näyttäisikin ulospäin olevan kunnossa. Olivat he sitten kiusaamisen uhreja, todistajia tai toteuttajia, asiaan pitäisi puuttua mahdollisimman nopeasti. Monet traagiset kohtalot voidaan välttää, mikäli kiusaamiseen puututaan ajoissa.

Pulska kissa on joutunut dieetille - sen huvittava mielenosoitus on naurattanut miljoonia

Tätä hämmästyttävän näköistä hämähäkkiä pidetään maailman kauneimpana hämähäkkinä

Tähän helppoon ja herkulliseen jälkiruokaan tarvitaan ainoastaan kolme ainesosaa ja 15 minuuttia tekemiseen

Koiranpennut eivät malttaisi mennä nukkumaan - miehen takuuvarma keino on hurmannut miljoonia

Omistaja haluaa yllättää rakkaan koiransa - hankki tuhansia palloja yllätystä varten

Eläinsuojan possu pelastaa kauhistuneen koiran ärhäkän alpakan hyökätessä tämän kimppuun

Nämä 12 hellyttävää kuvaa eläinystävistä tarjoavat synkempäänkin päivään kaivattua suloisuutta

Poika haluaa tarjota koiralleen erityisen kokemuksen - vie parhaan ystävänsä kelkka- ajelulle

Nainen löytää auto-onnettomuuden jälkeen kadonneen koiransa -  jälleennäkeminen on liikuttanut miljoonia

Moottoritielle harhaillut koala aiheuttaa suman - sitten se valloittaa pelastajansa auton

Nainen kokeilee kotitekoista kasvonaamiota - saa huomata sen yllättävän ja ikävän sivuvaikutuksen

Elefanttipienokaiset saavat kokea ensimmäistä kertaa lunta - katso niiden riemukas reaktio