keskiviikko, 20 tammikuu 2021

Tarjoilija pelastaa pojan pahoinpiteleviltä vanhemmilta, antamalla tälle ravintolassa salaa viestin

Tarjoilija pelasti 11- vuotiaan pojan ja tämän pikkusiskon pahoinpiteleviltä vanhemmilta, antamalla pojalle ravintolassa salaa viestin jossa kysyttiin "Tarvitsetko apua?".

Tammikuun 1 päivä, Orlandosta koktoisin oleva Flavaine Carvalho, oli työpaikallaan Mrs Potato ravintolassa. Hänelle tuli kuitenkin aistimus, että jokin oli vialla. Hän huomasi eräässä pöydässä nuoren pojan äitinsä Kristen Swannin (31 v), pojanisäpuolen Timothy Wilson II:n (34 v) ja neljä vuotiaan pikkusiskonsa kanssa. Kun pojan vanhemmat tilasivat ruokaa, poika ei saanut tilata mitään.

Isäpuoli sanoi Flavainen kysyessä siitä, että poika söisi vasta kotona. tämän lisäksi Flavaine huomasi pojan käsissä ja kasvoissa mustelmia ja naarmuja.

Flavaine kertoi CBS- sivustolle: "Näin, että hänellä oli iso naarmu kulmakarvojen välissä. Muutaman minuutin jälkeen, huomasin myös mustelman hänen toisen silmänsä vieressä. Minulle tuli yhä vahvempi tunne siitä, että jokin on pahasti vialla."

Hän käveli pojan luokse ja ojensi tälle vaivihkaa viestin ja seisoi niin etteivät vanhemmat voineet lukea sitä. Viestissä luki: "Tarvitsetko apua?".

Poika nyökkäsi hänelle vastaukseksi, vahvistaen avun tarpeen. Tarjoilija soitti välittömästi hätänumeroon ja muutama minuutti myöhemmin, poliisi saapui paikalle. Sekä äiti, että isäpuoli pidätettiin välittömästi.

Kun poika kuljetettiin sairaalaan tutkittavaksi, lääkärille selvisi muun muassa se, että hän painoi noin 5 kiloa ikäluokkansa normaalia vähemmän, kertoi LADbible- sivusto.

Selvisi, että poikaa oli todella pahoinpidelty. Tiedotustilaisuudessa poliisin tiedottaja kertoi pojan tilanteen olleen kammottava. "Se mitä tämä lapsi joutui kokemaan, oli suorastaan kidutusta. Se suorastaan järkyttää sielua, kun kuulee mitä tämä 11- vuotias on joutunut kokemaan."

Poika ja hänen 4- vuotias pikkusisarensa on otettu huostaan lastensuojelun toimesta. Vanhemmat saivat syytteen molempiin lapsiin kohdistuneesta pahoinpitelystä ja kaltoinkohtelusta.

Tarjoilija toimi aivan oikealla tavalla! Jos hän ei olisi puuttunut asiaan siinä, lasten tilanne olisi voinut muuttua paljon huonommaksi!

Koiravanhus hylätään eläinsuojalle - perhe ottaa nuoremman koiran hylkäämänsä 15- vuotiaan vanhuksen tilalle

Kapteenilla on ollut erityinen ystävä 15 vuotta - huomatessaan ystävänsä loukkaantuneen, pelastaa sen hengen

Mies tekee upean minikodin, joka on hurmannut miljoonia - remontoi vanhan parakin kauniiksi kodiksi

Eläinsuojalla oleva koira halaa toimittajaa niin kauan, että tämä ei voi olla adoptoimatta sitä

Koronarajoituksia tiukennetaan, poikkeusolot voimaan - jokaisen ihmisen omaa panosta tarvitaan myös

Korkeasaaren karhut ovat heränneet - ensimmäisen päivän tekemisiin kuului lumessa leikkiminen ja paini

Pelastetulla elefantilla on huvittava tapa - se rikkoo vesiputken saadakseen henkilökohtaisen suihkun

Yksin pihassa oleva koira on tylsistynyt - koira on keksinyt nerokkaan keinon huvittaa itseään

Valokuvaaja löytää ainutlaatuisen pingviinin - saa otettua uskomattoman upeita kuvia keltaisesta pingviinistä

Koira löytää kadulta orvon kissanpennun - suloinen koira haluaisi adoptoida kissanpennun omakseen

Karhunpentu on tullut kurkistelemaan ikkunan taakse - emo nuhtelee kuritonta pentuaan

Vanhoista konteista luodaan ekologisia minikoteja - niiden muodonmuutos on ihastuttanut ympäri maailman