maanantai, 26 heinäkuu 2021

Mies näkee koiran lukittuna polttavan kuumaan autoon - ei epäröi hetkeäkään, vaan lyö ikkunan hajalle

Mies huomaa kauhukseen koiran lukittuna autoon aurinkoisella kelillä, eikä epäröi hetkeäkään, vaan hajottaa ikkunan saadakseen koiran ulos. Hän ei välitä lainkaan siitä, että loukkaa itsensä samalla.

Autoon ei voi näillä helteillä jättää sekunniksikaan lasta tai eläintä. Huolimatta lukuisista varoituksista ja vetoomuksista, dramaattisia tilanteita kuitenkin esiintyy ympäri maailmaa.

Vaikka ihmisiä varoitetaan kuumilla keleillä jättämästä eläimiä kuumaan autoon, sitä silti valitettavasti näkee aika ajoin. Onneksi on kuitenkin valppaita ihmisiä, kuten Gerasimos Kloni!

Hän oli tulossa tyttöystävänsä kanssa ravintolasta eräänä päivänä Yhdysvaltain Albuquerquessa, kun hän kuuli kävellessään yllättäen outoa ääntä ja katseli ympärilleen nähdäkseen mistä ääni tuli. He huomasivat kauhukseen koiran lukittuna autoon, jossa oli ovet lukittuna ja toista etuikkunaa laskettu muutaman sentin verran auki!

Koira oli selvästi paniikissa ja yritti hädissään hengittää viileämpää ulkoilmaa, kuono painettuna kapeaan ikkunanrakoon. Se yritti raapia ikkunaa päästäkseen pakoon sietämättömästä kuumuudesta, mutta turhaan.

Gerasimos ja hänen tyttöystävänsä tiesivät että heidän pitäisi tehdä jotain ja he soittivat nopeasti hätänumeroon. Kukaan ei kuitenkaan saapunut reiluun kymmeneen minuuttiin paikalle, eikä edes vaikka Gerasimos soitti vielä uuden puhelun!

Koiran vointi alkoi selkeästi huonontua, joten mies päätti toimia nopeasti. Hän otti sorkkaraudan omasta autostaan ja iski sillä ikkunan hajalle. Ikkunan kautta hän sai avattua viimein oven ja pystyi päästämään koiraparan pihalle.

Hän sai haavan käteensä siinä rytäkässä, mutta tärkeintä kuitenkin oli se, että koira oli saatu pois kuumasta autosta. He antoivat koiralle kiireesti vettä ja tarkkailivat sen vointia.

Muutama minuutti myöhemmin omistaja palasi autolleen ja hän alkoi ihmetellä mitä oli tapahtunut. Gerasimos oli järkyttynyt typerästä kysymyksestä, joten hän vastasi:

- Koira ei ilmeisesti tykännyt olla lukkojen takana.

Autossa ollut koira oli palveluskoira ja omistaja kertoi poliisille ettei hän tiennyt saako ravintolaan viedä koiria, joten hän oli päättänyt jättää sen autoon. Omistaja on saanut sittemmin syytteen eläimen kaltoinkohtelusta.

Alla olevalta videolta voit nähdä Gerasimoksen sankarillisen toiminnan. Muistakaa kaikki, ettei KOSKAAN saa jättää eläintä (tai lasta) autoon lämpimällä tai ylipäätään aurinkoisella kelillä! Tilanne voi muuttua nopeasti hengenvaaralliseksi!

Pulska kissa on joutunut dieetille - sen huvittava mielenosoitus on naurattanut miljoonia

Tätä hämmästyttävän näköistä hämähäkkiä pidetään maailman kauneimpana hämähäkkinä

Teinityttöä on kiusattu koulussa hänen koko ikänsä - lähes 300 motoristia saattaa hänet koulun tanssiaisiin

Tähän helppoon ja herkulliseen jälkiruokaan tarvitaan ainoastaan kolme ainesosaa ja 15 minuuttia tekemiseen

Koiranpennut eivät malttaisi mennä nukkumaan - miehen takuuvarma keino on hurmannut miljoonia

Omistaja haluaa yllättää rakkaan koiransa - hankki tuhansia palloja yllätystä varten

Eläinsuojan possu pelastaa kauhistuneen koiran ärhäkän alpakan hyökätessä tämän kimppuun

Nämä 12 hellyttävää kuvaa eläinystävistä tarjoavat synkempäänkin päivään kaivattua suloisuutta

Poika haluaa tarjota koiralleen erityisen kokemuksen - vie parhaan ystävänsä kelkka- ajelulle

Nainen löytää auto-onnettomuuden jälkeen kadonneen koiransa -  jälleennäkeminen on liikuttanut miljoonia

Moottoritielle harhaillut koala aiheuttaa suman - sitten se valloittaa pelastajansa auton

Nainen kokeilee kotitekoista kasvonaamiota - saa huomata sen yllättävän ja ikävän sivuvaikutuksen