torstai, 16 syyskuu 2021

Pulska kissa on joutunut dieetille - sen huvittava mielenosoitus on naurattanut miljoonia

Monet ihmiset tietävät, että laihdutus ei yleensä koskaan ole hauskaa, oli kyseessä sitten ihminen tai eläin. Suloinen Luna on ylipainoinen ja se on joutunut laihdutuskuurille, se ei kuitenkaan ole kovin tyytyväinen tilanteeseen.

Ihmisillä on taipumusta hemmotella rakkaita lemmikejään ja tästä voi aiheutua lemmikille haittaa. Vaikka lemmikit olisivatkin iloisia tästä rakkaudenosoituksesta, voi niille helposti kertyä ylipainoa ja siitä taas on riskinä erilaiset sairaudet. Monella lemmikillä ei ole varsinaista säätelyä syödyn ruoan määrissä, joten jos sitä on tarjolla, ne nauttivat sen.

Kissa nimeltä Luna on mainio esimerkki siitä, kuinka eläimet voivat toisinaan syödä kaiken tarjolla olevan. Luna löydettiin maissopellolta sen ollessavasta 5 viikon ikäinen ja muutama päivä tämän jälkeen, Tarin Tanner adoptoi kissanpennun, kertoo The Dodo- sivusto.

Perheessä oli  jo ennestään yksi kissa, Shayla. Luna löysi kuitenkin nopeasti oman paikkansa perheestä ja erityisesti Shaylan kulholta. Se söi niin paljon kuin halusi, niin usein kuin halusi. Niinpä sen paino alkoi myös nopeasti nousta ja eläinlääkärikäynnin yhteydessä, heille kerrottiin kissan olevan jo niin ylipainoinen, että se alkoi olla vaarallista.

Näin ollen, Tarinin oli pakko toimia. He yrittivät ensin antaa sille raksuja vain tiettyinä aikoina, mutta Luna söi hurjaa vauhti anooksen ja maukui epätoivoisesti lisää lopun aikaa. Silloin perhe päätti hankkia annostelijan.

Luna saa annoksen kuivaruokaa viisi kertaa päivässä. Heti kun kissa ymmärsi kuinka automaatti toimii ja että se on täynnä kuivaruokaa, se ei halunnut lähteä sen vierestä! Se oppi aikataulut ja osoittaa mieltänsä säännöstelyä vastaan automaatin vieressä silloin, kun ei ole vielä ruoka-aika!

Toivomme, että Luna pääsee parempaan kuntoon ja saavuttaa tavoitepainonsa. Jokaisen omistajan kannattaa muistaa oma vastuunsa eläimen hyvinvoinnista, etenkin siitä, ettei anna niille liikaa ruokaa - vaikka ne kerjäisivätkin sitä suloisella tavalla!

Tätä hämmästyttävän näköistä hämähäkkiä pidetään maailman kauneimpana hämähäkkinä

Teinityttöä on kiusattu koulussa hänen koko ikänsä - lähes 300 motoristia saattaa hänet koulun tanssiaisiin

Tähän helppoon ja herkulliseen jälkiruokaan tarvitaan ainoastaan kolme ainesosaa ja 15 minuuttia tekemiseen

Koiranpennut eivät malttaisi mennä nukkumaan - miehen takuuvarma keino on hurmannut miljoonia

Omistaja haluaa yllättää rakkaan koiransa - hankki tuhansia palloja yllätystä varten

Eläinsuojan possu pelastaa kauhistuneen koiran ärhäkän alpakan hyökätessä tämän kimppuun

Nämä 12 hellyttävää kuvaa eläinystävistä tarjoavat synkempäänkin päivään kaivattua suloisuutta

Poika haluaa tarjota koiralleen erityisen kokemuksen - vie parhaan ystävänsä kelkka- ajelulle

Nainen löytää auto-onnettomuuden jälkeen kadonneen koiransa -  jälleennäkeminen on liikuttanut miljoonia

Moottoritielle harhaillut koala aiheuttaa suman - sitten se valloittaa pelastajansa auton

Nainen kokeilee kotitekoista kasvonaamiota - saa huomata sen yllättävän ja ikävän sivuvaikutuksen

Elefanttipienokaiset saavat kokea ensimmäistä kertaa lunta - katso niiden riemukas reaktio