Vuosi poikansa kuoleman jälkeen äiti saa yllättävän kirjeen – alkaa itkeä nähdessään lähettäjän

Vuosi poikansa kuoleman jälkeen äiti saa yllättävän kirjeen – alkaa itkeä nähdessään lähettäjän

perjantai, 19 toukokuu 2017


Payton Montana Casteel oli ainoastaan 16- vuotias, loukkaantuessaan pahoin onnettomuudessa. Hän oli pyöräilemässä naapurustossa, kun hänen päälleen ajoi pakettiauto. Paytonilla ei ollut kypärää ja hän sai niin pahan päävamman, että häntä ei pystytty enää pelastamaan, kertoo Nebraska Medicine sivustollaan.

Vain muutama viikko ennen onnettomuutaan, Payton sai ajokorttinsa ja samassa yhteydessä, häneltä kysyttiin haluaako hän ryhtyä elinluovuttajaksi. Hänen äitinsä, Anna Hutt, kielsi häntä ensin ryhtymästä elinluovuttajaksi.

”Sanoin Paytonille, että hän ei saa allekirjoittaa sitoumusta.” Payton ei kuitenkaan ollut samaa mieltä. Hän sanoi, ”Äiti, se on minun päätökseni – ei sinun. Sanotko sinä minulle, että jos minulle tapahtuu jotain ennen sinua, sinä hautaat minut maahan mätänemään? Ei, haluan olla luovuttaja ja auttaa ihmisiä jos niin käy,” kertoi Anna.

Vaikka siinä vaiheessa sitä ei kukaan tiennytkään, Paytonin sydän tultaisiin luovuttamaan vain muutama viikko myöhemmin.

Sydämen sai 60- vuotias kardiomyopatiaa sairastanut Gary Flint.  Lääkärit olivat antaneet hänelle vain muutaman viikon elinaikaa, mutta kiitos 16- vuotiaan epäitsekkään teon, Gary sai mahdollisuuden nähdä lastenlastensa kasvavan.

”Minulla on nyt kaksi syntymäpäivää. Kun ihmiset kysyvät mitä tarkoitan, kerron että olen 64- vuotias, mutta osittain 18- vuotias. Syntymäpäiväni on helmikuun 27. Toinen syntymäpäiväni on maaliskuun 23 päivä – päivä jolloin sain Paytonin sydämen. Tämä syntymäpäivä merkitsee minulle paljon enemmän,” Gary kertoo.

Vuosi Garyn sydämensiirron jälkeen, hän halusi ottaa yhteyttä Paytonin perheeseen kiittääkseen uudesta mahdollisuudesta. Hän kirjoitti perheelle kirjeen. Kun Anna luki Garyn kirjeen, hän tiesi välittömästi, että he tulisivat olemaan yhteydessä.

”Payton elää minun kauttani. Kun hänen äitinsä kertoo hänen rakastaneen autoja, moottoripyöriä, musiikkia… Se voisi ihan yhtä hyvin kuvata minua ja elämääni,” Gary kertoo.

Miltei päivälleen kolme vuotta Paytonin kohtalokkaan onnettomuuden jälkeen, Annalla oli viimein tilaisuus saada poikaansa yhteys Garyn sydämenlyöntien avulla. Katso tämä tunteikas kohtaaminen oheiselta videolta – muista kuitenkin varata nenäliinoja etukäteen.

Kadulla kulkeva koira huomaa kissanpennun ja hyökkää sen kimppuun – saa huomata, ettei olisi kannattanut

Isä yrittää saada poikaansa irti 2 tunnin ajan – ratkaisu millä poika saatiin irti, on naurettavan helppo

32- vuotias synnytti kuolleen pojan – saa tietää mitä hänen vatsassaan on ollut jo useamman vuoden ajan

Monet ovat yrittäneet, mutta harvat onnistuneet – löydätkö sinä kissan kuvasta 30 sekunnissa

Mies alkaa laulaa suihkussa ollessaan – katso miten mahtavasti koira reagoi omistajansa lauluun

Toimittaja haastattelee kanafarmaria – yhtäkkiä hän hoksaa jotain, joka saa hänet hervottomaan nauruun