Vastasyntyneellä todetaan vaarallinen sydänvika – silloin kissa astuu esiin tehden jotain odottamatonta

Parhaat ystävät Siggy ja Isaac ovat erottamattomat. Isaac on vastasyntynyt poika ja Siggy on kissa, mutta kaksikosta on tullut parhaat ystävykset. Missä Isaac on, siellä on myös Siggy, kirjoittaa LoveMeow.

Isaacilla todettiin syntyessään jo vakava sydänsairaus ja heti hänen syntymästään saakka, Siggy ei ole suostunut poistumaan hänen viereltään. Samana iltana, kun vanhemmat toivat pienen pojan kotiin, kissa tuli aivan pojan viereen, alkoi puskea tätä ja kävi nukkumaan tämän viereen.

Facebook / Ca Ro Lyn

Isaac joutui läpikäymään ensimmäisen leikkauksensa vain 12 viikkoisena ja tarvitsi kaiken rakkauden ja tuen mitä saattoi saada. Ja sitä hän sai parhaalta ystävältään.

Facebook / Ca Ro Lyn

Ensimmäisestä tapaamisestaan lähtien, Siggy on aina vahtinut Isaacia, kuin varjellakseen poikaa vaaroilta. Kenties se tunsi pikkupojan tarvitsevan hieman enemmän rakkautta, sillä se ei koskaan mene kauas hänen viereltään – kuin kannustaen häntä paranemaan.

Facebook / Ca Ro Lyn

Isaacin operaatiot ovat sujuneet hyvin ja hän todella paranee päivä päivältä, varmasti kiitos Siggyn tuen ja turvan sekä rakkauden.

Aika ajoin eläimet voivat merkitä paljon enemmän, kuin mitä olisi voinut arvata. Tästä toimii hyvänä esimerkkinä Siggyn ja Isaacin mahtava ystävyys!