sunnuntai, 31 toukokuu 2020

Vapaana juokseva koira houkuttelee poliisin seuraamaan itseään - koiran upea toiminta pelastaa omistajan

Koirat ovat todella mahtavia lemmikkieläimiä. Ne ovat rakastavia, uskollisia ja joskus ne onnistuvat jopa pelastamaan omistajansa hengen - kuten tässä esimerkissä.

Wisconsinissa, eräänä kylmänä aamuna poliisi Jeff Gonzales huomasi irrallaan olevan yksinäisen labradorinnoutajan juoksevan tiellä. Jeffin tavoittaessa koiran, hän huomaa sen olevan selvästi hermostunut ja huolissaan ja se alkaa haukkua Jeffille, kuin sanoen "Tule ulos autosta!".

Miehelle tuli tunne ettei kaikki ole kohdallaan ja hän päätti lähteä seuraamaan koiraa. Tämä päätös pelasti erään hengen.

Jeffin avatessa auton oven, koira alkoi heti juosta hullun lailla katua pitkin. Mies lähti seuraamaan koiraa ja huomasi naisen makaavan yöpuvussaan terassilla elottoman oloisena talossa, jonne koira oli hänet johdattanut. Koiran emäntä tarvitsi kipeästi apua.

Uskomaton koira, nimeltään John Boy, oli selkeästi yrittänyt saada poliisin huomion, jotta sen omistaja Krystal saisi apua!

Krystalilla oli ennestään todettu sydänongelmia ja kun Jeff löysi hänet elottoman oloisena, kasvoiltaan sinertävänä makaamassa terassilla pelkästään pyjama päällään, hän ensin ajatteli naisen jo menehtyneen.

Jeff pyysi lisäapua ja vei Krystalin sisään huomattuaan tämän kuitenkin olevan vielä elossa. Krystal kuljetetiin sairaalaan hoidettavaksi ja hän selvisi lähes säikähdyksellä tilanteesta. Kun hän sitten kuuli mitä oli tapahtunut tuona päivänä, hän odotti malttamattomana pääsevänsä kiittämään sankareitaan - sekä neli- että kaksijalkaista!

Muutama päivä myöhemmin Krystal ja hänen tyttärensä saivat tilaisuuden kiittää pelastajia siitä, että Jeff luotti John Boyhin ja vaistoonsa ja pelasti hänen henkensä.

On vaikea uskoa, että tämä upea koira oli adoptoitu kolme kertaa ja palautettu yhtä monta kertaa, ennenkuin se päätyi Krystalille. Ei ollut epäilystäkään, etteivätkö Krystal ja John Boy olisi luotuja toisilleen ja olemme iloisia siitä, että koira löysi viimein oikean kotinsa!

Oheisesta videosta pääset katsomaan Krystalin, Jeffin ja John Boyn koskettavan tapaamisen. Katso video ja jaa se myös ystävillesi, jos olet sitä mieltä, että heitä pitää arvostaa!

Söpön näköinen mustajalkakissa hämää suloisuudella - se on todellisuudessa kissaeläimistä tehokkain tappaja

Pingviini on huomannut hoitajansa - linnun suloinen aamurutiini on hurmannut miljoonat

Pihassa juoksee hätääntyneen oloinen kettu - ohikulkija huomaa sen olevan kiireisen avun tarpeessa

Erityisen värinen lehmä  on ihastuttanut ympäri maailman - sen turkki näyttää tähtitaivaalta

Pikkupoika on isän kanssa sohvalla istumassa - kaksikon syvällinen keskustelu on riemastuttanut miljoonia

Emokissan ilo on sydäntälämmittävää, kun se vihdoin tapaa pentunsa uudelleen eläinsuojalla

10- vuotias autistinen poika laulaa klassikon - puhkeaa kyyneliin kuullessaan tuomariston kommentit

Koira huomaa ketun tulleen pihaan - ärsyyntyy huomatessaan mitä kettu alkaa tehdä

Perhe saa kuvattu koiran ja vauvan huvittavan hetken - kaksikko on naurattanut miljoonia ihmisiä

Koira on ollut puistossa leikkimässä - kun sitten pitäisi lähteä kotiin, se tekee jotain huvittavaa

Omistaja värjäsi pennut vaaleanpunaisiksi - kun koirat kasvoivat isoiksi, hylkäsi ne metsään

Koira kiskaisee itsensä irti miehen otteesta - syy sen käytökseen on sydäntäsärkevä