Vanhemmat suutelevat tytärtään hyvästiksi – kun lääkärit sammuttavat elämää ylläpitävät koneet, tapahtuu ihme

Vanhemmat suutelevat tytärtään hyvästiksi – kun lääkärit sammuttavat elämää ylläpitävät koneet, tapahtuu ihme

torstai, 10 elokuu 2017


Englantilaiset Francesca ja hänen miehensä Lee Moore-Williams huomasivat yhtäkkiä, että heidän 14 kuukautta vanhan tyttären Bellan hiukset alkoivat lähteä ja hänen lihaksensa eivät toimineet kuten pitäisi, joten he päättivät viedä hänet välittömästi lääkäriin.

Bellan vanhemmat saivat sydäntäsärkeviä uutisia: Bella oli sairastunut mitokondrio sairauteen, joka vaikuttaa solujen energiaa tuottavaan mitokondrion toimintaan. Sairaus aiheutuu geneettisestä virheestä, kertoo KV-tietopankki.

”Saimme kuulla kolme kertaa, että hän ei tule selviämään yön yli ja me valvoimme hänen vieressään,” Bellan äiti kertoi American Web Medialle.

avm

Lääkärit kertoivat vanhemmille, että heidän lapsellaan ei ole mitään mahdollisuuksia. Francesca ja Lee saivat kuulla sydäntä särkevän faktan: Hengityskone pitää sammuttaa, sillä Bella ei tule selviämään. Perhe kokoontui sairaalaan viettämään viimeisiä yhteisiä hetkiä pikkutytön kanssa, myös Bellan 5-vuotias veli Bobby tuli hyvästelemään siskonsa.

Sitten tuli hetki sanoa hyvästit pikkutytölle, joten he suutelivat tytärtään suuren surun vallassa ja koneet sammutettiin.

Sitten tapahtui ihme: 3o minuuttia heidän jäähyväistensä jälkeen, Bella alkoi liikkua ja huutaa. Tytön vointi oli ihmeen lailla parantunut ja siitä eteenpäin lääkärit tekivät kaikkensa pelastaakseen tämän hengen.

Myös lääkärit sanoivat, että oli tapahtunut ihme. Vanhemmat olivat lähes shokissa, sillä he olivat odottaneet tyttärensä vetävän viimeiset henkäyksensä. He olivat jopa ottaneet kuvan viimeisestä suudelmastaan hyvästiksi tyttärelleen.

Lääkäreillä ei ollut aavistustakaan mitä oli tapahtunut, mutta Bellan vointi parani nopeasti ja hän pääsi pian lähtemään sairaalasta kotiin.

avm

”Tämä on fantastista! Tämä tuntuu siltä, kuin olisimme voittaneet lotossa. Nyt meidän perheemme on taas koossa ja sydämeni sulaa joka kerran, kun hän sanoo ”äiti”,” Francesca kertoo.

Katso tämä uskomaton tarina ihmelapsesta oheiselta videolta ja jaa myös perheellesi ja ystävillesi, jos myös sinä uskot, että ihmeitä voi tapahtua!

Kadulla kulkeva koira huomaa kissanpennun ja hyökkää sen kimppuun – saa huomata, ettei olisi kannattanut

Isä yrittää saada poikaansa irti 2 tunnin ajan – ratkaisu millä poika saatiin irti, on naurettavan helppo

32- vuotias synnytti kuolleen pojan – saa tietää mitä hänen vatsassaan on ollut jo useamman vuoden ajan

Monet ovat yrittäneet, mutta harvat onnistuneet – löydätkö sinä kissan kuvasta 30 sekunnissa

Mies alkaa laulaa suihkussa ollessaan – katso miten mahtavasti koira reagoi omistajansa lauluun

Toimittaja haastattelee kanafarmaria – yhtäkkiä hän hoksaa jotain, joka saa hänet hervottomaan nauruun