Vanha mies tapaa elefantin 15 vuoden jälkeen – miehen jutellessa tälle, elefantti tekee jotain odottamatonta

Elefantit ovat todella uskomattomia eläimiä. Ne ovat ystävällisiä, rakastettavia, älykkäitä ja niillä sanotaan olevan todella hyvä muisti – listaa voisi jatkaa loputtomiin. Tämä video osoittaa todeksi sanonnan ”Elefantti ei koskaan unohda”.

1955 sirkustaiteilija Charlie Frank ja hänen vaimonsa Madeline adoptoivat kauniin Sunita elefantin, joka oli silloin vain 5- vuotias. He antoivat sille lempinimeksi Nita ja se oli pariskunnan ainoa ”lapsi”.

Charlie alkoi kouluttaa Nitaa ja he esiintyivät paraateissa ja televisiossa. Toisin kuin monet sirkuseläimet, jotka elävät kurjissa olosuhteissa ja joutuvat kärsimään pahoinpitelystä, Nitaa kohdeltiin aina rakkaudella ja kunnioituksella.

Charlie ja Nita matkustivat ympäri maailma, mutta pikkuhiljaa Charlien nähdessä kuinka toimiala muuttui, hän tiesi, että olisi aika laittaa sirkushattu hyllylle. Tällöin he päättivät antaa ”lapselleen” paremman kodin tulevaisuudessa ja lahjoittivat Nitan San Diegoon villieläinpuistoon, jossa Charlie tiesi Nitan saavan hyvää hoitoa.

Oheisella videolla näemme, miten Charlie tapaa Nitan ensimmäistä kertaa 15 vuoteen. Videon kuvaushetkellä, hän oli jo 80- vuotias, joten hän tiesi elinpäiviensä olevan jo vähissä. Hän halusi sanoa hyvästit rakkaalle ja ainoalle lapselleen, Nitalle.

Hieman tämän videon kuvaamisen jälkeen, Charlie menehtyi. Nita eli loppuelämänsä villieläinpuistossa, jossa se kuoli 60- vuotiaana 2009.

Ei ole epäilystäkään, etteikö Nita tunnistaisi adoptioisäänsä, vaikka he olivat olleet erossa viimeiset 15 vuotta. On päivänselvää, että Nitalla ja Charliella on ollut todella ainutlaatuinen suhde.

Emme suosi eläinten käyttämistä sirkuksessa, mutta Nitaa kohdeltiin todella hyvin koko sen elämän ajan ja se sai elää onnellisena elämänsä loppuun saakka.

Katso tämä koskettava jälleennäkeminen ja jaa se myös ystävillesi!