Vammainen tyttö istui itsekseen tauolla. Mitä opettaja silloin saa tallennettua videolle on uskomatonta!

Vammainen tyttö ei anna minkään seisoa tiellään ja tämä uskomaton video on todisteena siitä. Kun näimme sen, menimme kauttaaltaan kananlihalle!

Video on suhteellisen yksinkertainen, mutta se kertoo paljon pienessä ajassa. Tyttö joutuu taistelemaan joka päivä fyysisten rajoitteiden kanssa, mutta samalla hän näyttää, että mikään ei ole mahdotonta, jos sinulla on tahto ja rohkeus seurata tahtoa.

Eräänä päivänä koulun välitunnilla, hän päätti laulaa ja näyttää mistä hän on todella tehty. Opettaja kuuli laulavan oppilaansa ja oli niin vaikuttunut hänen rohkeudestaan ja taidostaan, että kysyi saisiko hän kuvata sen. Tuloksena on tämä inspiroiva videoklippi.

Dolly Parton kirjoitti laulun “I Will Always Love You” ja laulu tuli kaksi kertaa kuuluisammaksi, kun Withney Houston teki siitä version, joka kuuluu musiikin historian. Emme ole koskaan kuulleet tätä versiota aiemmin ja se saa meidät vain arvostamaan laulua enemmän.

Meidän mielestämme tämä lahjakas tyttö ansaitsee tulla huomatuksi käytöksestään. Katso video täältä ja jaa se kavereidesi kanssa jos olet samaa mieltä!