Valokuvassa olevat naiset näyttävät kaksosilta, kunnes kuulemme erikoisen totuuden

Vaikka nämä kaksi italialaista naista näyttävät identtisiltä sekä kasvoiltaan, että pukeutumistyyliltään, he eivät kuitenkaan ole sukua toisilleen. Neljä vuotta sitten, he eivät edes tunteneet toisiaan, kunnes heidän ystävänsä yhyttivät heidät.

Mary Concetta Indaimo ja Elisabetta Capoccia asuvat Pisan kaupungissa, jossa heitä oli jo luultu kaksosiksi, ennen kuin he olivat edes tavanneet toisiaan. Se ei ole erityisen yllättävää, sillä näillä 24- vuotiailla naisilla on samanlaiset kasvonpiirteet, hiustyyli ja pukeutumistyyli ja he asuvat samassa kaupungissa.

Neljä vuotta sitten he tapasivat ja siitä lähtien he ovat olleet parhaita ystäviä. He ovat ”adoptoineet” ajatuksen kaksosista niin hyvin, että pukeutuvat samanlaisiin vaatteisiin ja jopa asuvat yhdessä!

Mary ja Elisabetta sanovat olevansa todella onnellisia siitä, että he tapasivat toisensa ja ovat niin kiintyneet toisiinsa, että ovat oikeasti kuin sisaruksia.

On huikeaa ajatella, että maailmasta voisi löytyä myös meidän kaksoisolentomme! Mary ja Elisabetta ovat todella onnekkaita, kun he löysivät toisensa!