Vain yksi kymmenestä onnistuu löytämään kaikki kasvot kuvasta – montako sinä löydät?

Vaikka pystymme huomaamaan melkein kaiken ympäristössämme aistiemme avulla, suljemme kuitenkin ulos osan ja keskitymme olennaiseen. Kun esimerkiksi istumme ravintolassa keskitymme vain omaan keskusteluumme ja suljemme pois muut äänet, olisi varmasti aika hankalaa jos koko ajan kuulisi myös muitten keskustelut ja siksi muitten puheet muuttuvat vain taustaääneksi.

Sitä, että aivomme keskittyvät vain osaan asioista, voi myös hyödyntää hauskalla tavalla. Optiset illuusiot hyödyntävät usein nerokkaasti tätä, ja siksi ne vaativat keskittymistä.

Parasta illuusioissa on se, että ne kiehtovat meitä ja joskus voimme myös oppia uutta niistä!

Tämä tunnettu illuusio on nimeltään ”Kenraalin perhe”. Suuret kasvot ovat kenraalin, mutta maalauksessa on yhteensä yhdeksän kasvoa. Löydätkö kaikki?

generalsfam1
Davaar

 

Usein maalauksen oletetaan olevan surrealistisen taiteilijan Salvador Dalin tekemä, mutta se ei ole totta.


Famous People

 

Oikeasti maalauksen on tehnyt meksikolainen taitelija Octavio Ocampo.


Wikiart

 

Montako löysit? Me löysimme kaikki, mutta siihen meni tovi. Alta näet vastauksen, mutta älä paljasta sitä muille – jaa juttu myös ystävillesi, jotta hekin saavat kokeilla!


Davaar

Löysitkö kaikki katsomatta vastausta? Siinä tapauksessa onneksi olkoon!

Muista jakaa myös ystävillesi, jotta he saavat kokeilla miten hyvin he onnistuvat. Ja muista pitää oikeat vastaukset itselläsi, se on hauskempaa niin!