tiistai, 10 syyskuu 2019

Tuntematon henkilö varastaa miehen parkkipaikan joka päivä - eräänä päivänä omistaja kyllästyy varkaaseen

Eräs mies toistuvasti varasti toisen henkilön parkkipaikan, huolimatta parkkipaikan omistajan jättämistä varoituslapuista. 

Muutama asia voi olla todella ärsyttävää toisissa autoilijoissa ja yksi niistä on se, jos ei kunnioiteta toisia ihmisiä. Monesti sitä haluaisi antaa näille henkilöille opetuksen, muuta siihen harvoin on mahdollisuutta.

Eräs Lontoolainen mies menetti parkkipaikkansa joka päivä törkeälle autoilijalle, mutta eräänä päivänä hänelle koitti tilaisuus viimein saada kostonsa.

Hän kertoi nerokkaasta suunnitelmastaan ja sen toteutuksesta nimimerkillä ”Goalnado” Reddit- foorumilla.

"Päätin viimein ottaa aikaa kirjoittaakseni tästä, koska tämä eeppinen tarina tyhmyydestä on viimmein päättynyt.

Työskentelen pienessä yrityksessä hyvin kiireisellä alueella Lontoon pohjois osassa. Yrityksen takana on pieni 8 auton parkkipaikka joka on jaettu tasan meidän ja naapuriyrityksen kanssa.

Meidän pitää maksaa parkkipaikasta noin 1400€ vuodessa, mutta se ei ole ongelma, sillä joudumme liikkumaan useita kertoja päivässä autolla. Parkkipaikkaa valvoo toinen yritys, mutta koska siellä on vain kahdeksan paikkaa joissa on pysäköitynä samat kahdeksan autoa, he eivät tule paikalle ellemme pyydä.

Noin 7 viikkoa sitten alkoi tuntematon auto pysäköidä meidän parkkialueellemme. Joka päivä. Aina MINUN PAIKALLENI.

Aloin välittömästi jättää autoani tämän idiootin auton perään, jotta hän ei pääse pois parkkipaikalta, mutta valitettavasti en päässyt tapaamaan henkilöä, sillä minä lähdin aina aikaisemmin pois kuin hän.

Jätin lukuisia viestejä auton tuulilasiin, joissa pyysin omistajaa soittamaan minulle, mutta en koskaan kuullut mitään ja löysin lappuni rutistettuina maasta.

Noin 10 päivän kuluttua mittani oli täysi ja aloin suunnitella kostoa tälle henkilölle. Aioin pyytää pysäköinninvalvojia jättämään sakon henkilölle (heillä on jokaisen omistajan rekisterinumero, joten se menisi varmasti oikeaan osoitteeseen).

Mutta se ei olisi ollut riittävä rangaistus.

Kuulin että eräs kollegani oli jäämässä kahdeksi viikoksi vanhempainvapaalle ja veljeni oli lähdössä lomalle kuukaudeksi Kanadaan ja minulla olisi näin ollen kaksi autoa ja yksi lisäparkkipaikka.

Joten odotin myöhään perjantai iltaan ennen kuin parkkeerasi veljeni auton tarkalleen parkkipaikkani taakse sulkien ruudussani olevalta autolta ulospääsymahdollisuuden.

Sitten soitin pysäköinninvalvonta yritykseen ja annoin heille veljeni auton rekisterinumeron ja kerroin heille, että parkkipaikalla oli punainen Ford Fiesta Zetec, joka oli pysäköinyt laittomasti jo toista viikkoa ja että heidän pitäisi mennä maanantaina antamaan sille sakkolappu."

Shutterstock. Bilarna har inget med artikeln att göra.

"Ja aivan kuten olin suunnitellut, mennessäni maanantaina töihin, näen erittäin ärtyneen ja hikoilevan miehen, joka huutaa pysäköinninvalvojalle saatuaan parkkisakon. Koska mies ei pystynyt siirtämään autoaan, hän oli raivoissaan saatuaan sakon. Hänelle kerrottiin, että autolla, joka sulki hänen tiensä oli oikeus pysäköidä siellä, joten sillä ei ollut väliä pystyikö hän siirtämään autoaan vai ei, sillä hän oli pysäköinyt joka tapauksessa laittomasti.

Hän sai käteensä 100 € parkkisakon. Nyt nauroin jo katketakseni. Vihainen mies tuli kysymään minulta tiedänkö kenen auto (veljeni) on kyseessä ja ilmoitin hänelle, ettei minulla ole aavistustakaan...

Miehelle kerrottiin, että pysäköinninvalvonta ei voinut tehdä mitään autolle joka oli hänen autonsa takana, sillä kyseisellä autolla oli lupa olla parkkipaikalla. Miehen pitäisi itse etsiä auton omistaja käsiinsä ja pyytää siirtämään auto pois (onnea yritykseen).

Jatkoin itse pysäköintiä isyysvapaalla olevan kollegani ruudussa, enkä ajatellut asiaa ennen kuin seuraavana aamuna.

Tullessani aamulla parkkipaikalle mies oli taas saanut 100€ pysäköintivirhemaksun ja pysäköinninvalvoja selitti hänelle ystävällisesti, että hänen pitäisi siirtää autonsa pois viimeistään torstaina (kahden päivän päästä). Pian koitti torstai ja mies sai taas uuden 100 € sakkolapun.

Auto pysyi paikoillaan kuukauden ajan ja pysäköinninvalvojat ilmeistyivät vähintään 18 kertaa, joka tarkoittaa sitä, että sakko koko ajalta oli ainakin 2000€ (ellei enemmän). Mies kävi meidän toimistollamme joka päivä tiedustelemassa olimmeko nähneet omistajaa.

Hän vakuutti tekevänsä miehen "elämän hankalaksi" saadessaan tietää kenen auto on.

Jokainen meidän yrityksessämme tiesi tarkalleen mitä on tekeillä, joten oli todella vaikeaa olla nauramatta hänelle päin naamaa hänen kysyessään omistajasta.

Ja koska olin todella kostonhimoisella päällä, kollegani palattua isyysvapaalla aloin itse pysäköidä 10 minuutin kävelymatkan päähän pelkästään varmistaakseni sen, että hän sai ansaitsemansa.

En välittänyt siitä, että se oli minulle hieman hankalaa, halusin vain kostoni."

Tämä typerys miettii varmasti kaksi kertaa, ennen kuin pysäköi jatkossa toisten paikalle!

Postimiehellä on joka päivä erikoinen vastaanotto - katso kissaa, kun mies on laittamassa postia luukusta

Lapset haluavat viettää vanhempiensa kanssa aikaa - lähtevät yhdessä tanssimaan kerran viikossa

Mies alkaa laulaa hittikappaletta autossa - yllättävä ystävä tulee mukaan laulaen sydämensä kyllyydestä

Isosisko näkee pikkuveljensä ensimmäisen kerran - pikkutytön reaktio kertoo selvästi hänen tunteensa

Nuori tyttö käy joka päivä tapaamassa aasia - aasin reaktio ystäväänsä on uskomattoman suloinen

Omistaja aikoo viedä koiran eläinlääkäriin - nokkela koira yrittää vältellä käyntiä huvittavalla tavalla

Hevonen heittäytyi maahan ja alkoi piehtaroida - sitten se tekee jotain mikä on saanut tuhannet nauruun

Tarvitset vain 15 minuuttia ja kolme ainesosaa - näin luot herkullisen jälkiruoan

Pikkuiset kaksoset istuvat keskenään olohuoneessa - vanhempien kuvaama video on riemastuttanut tuhansia

Suloinen hämähäkki nimeltä Lucas voi parantaa hetkessä hämähäkkikammon - katso itse

2-vuotias poika alkaa tanssia yleisön edessä - onnistuu yllättämään kaikki ottamalla lattian haltuunsa

Karhunpentu on joutunut ongelmiin jyrkässä rinteessä - emo seuraa avuttomana pentunsa taistelua