Sotilas palaa komennukselta odottaen näkevänsä poikansa pyörätuolissa – hänelle on varattuna upea yllätys

Olemme nähneet loputtomasti videoita sotilaista jotka palaavat aikaisemmin kotiin yllättämään perheensä, mutta tässä videossa perhe onnistuukin yllättämään kotiin tulevan sotilaan.

Michaelilla on CP-vamma ja hän on lähes koko elämänsä joutunut istumaan pyörätuolissa. Lääkärit olivat sanoneet, että hän ei ikinä tulisi kävelemään. Hänen isänsä on sotilaana Yhdysvaltain armeijassa ja kun Michael oli 6-vuotias, hänen isänsä lähtettiin komennukselle tuhansien kilometrien päähän.

Muutaman pitkän kuukauden jälkeen oli kuitenkin aika isän palata takaisin kotiin. Isä ei kuitenkaan tiennyt, että perhe oli Michaelin johdolla järjestänyt hänelle yllätyksen. Michael oli nimittäin saavuttanut mahdottoman isänsä poissaollessa – hän oli oppinut kävelemään vastoin kaikkia ennusteita!

Hänen isänsä ei ollut koskaan nähnyt hänen kävelevän, mutta video onneksi ikuisti tämän liikuttavan tapahtuman. Michaelilla on uskomaton tahdonvoima ja hänen isänsä on selvästi erittäin ylpeä pojastaan! Olemme varmoja, että Michael tulee yllättämään lääkärit vielä monta kertaa elämänsä aikana!