Se makasi elottomana tien vieressä. Silloin enkelit tekivät jotain aivan uskomatonta.

Olemme aiemmin kirjoittaneet intialaisesta organisaatiosta nimeltä Animal Aid Unlimited, joka pelastaa kodittomia koiria, ja aivan kuten koira, joka löytyi juuttuneena tervaan muutama viikko sitten, löytyi nyt uusi samanlainen tapaus. Ei voi tietää, onko joku saattanut koiran tähän ahdinkoon tahallaan vai ovatko kodittomat koirat päätyneet tervalammikkoon siksi, että rakennuspaikan turvajärjestelyt ovat riittämättömät.

Joka tapauksessa on kauheaa nähdä, että kukaan ei piittaa tien vieressä lojuvasta koirasta, joka tulisi ilman apua kohtaamaan hitaan kuoleman. Onneksi on kuitenkin ihmisiä, jotka ovat valmiit uhraamaan aikaansa auttaakseen hädänalaisia eläimiä, ja Animal Aid -yhdistyksessä on juuri sellaisia.

Terva oli jo jähmettynyt, kun koiraa ruvettiin pesemään, mutta lopulta se saatiin kokonaan pois. Tervan keskeltä kuoriutuvaa koiraa tuskin tuntee samaksi. On upeaa nähdä tällainen muodonmuutos, ja arvostamme todella pelastajien ponnisteluja antaa tälle koiralle uusi mahdollisuus elämään.

Jaa tämä pelastustarina ystävillesi, jos arvelet heidän arvostavan sitä.