Saara teki sen! Pääsi suoraan finaaliin Britannian X Factor- laulukilpailussa upeilla esityksillään

Saara Aalto on pärjännyt hienosti viime viikkoina suositussa Britannian X-Factor kilpailussa. Nyt hänellä oli totinen paikka edessä, kun hän semifinaaleissa astui yleisön eteen esittääkseen ratkaisevat kaksi esitystään.

Ensimmäisenä jokainen kilpailijoista esitti jouluaiheisen kappaleen ja Saaran esitys oli yhdistelmä kappaleista ”White Christmas” ja Mariah Careyn ”All I Want For Christmas Is You”. Hän sai hienosta esityksestään tuomareilta ylistävät kommentit, vaikka kappale olikin hieman korni tuomari Nicole Scherzingerin mielestä.

Toisena kappaleenaan Saara esitti jo hakuvaiheessa esittämänsä kappaleen ”Chandelier”. Saaran tulkinta tästä Sian megahitistä sai tuomareilta ja yleistöltä seisten aplodit ja tuomariston kommentit osoittivat sen, että esitys meni niin kuin piti ja jopa vielä paremmin! Simon Cowell oli lähestulkoon mykistynyt tästä upeasta vedosta ja Saaran mentori, Sharon Osbourne vuodatti kyyneleitä kykemättä sanomaan mitään!

Saara pääsi näillä upeilla esityksillään suoraan jatkoon ja hänen kanssaan voitosta kilpailemassa ovat Matt Terry ja 5 After Midnight. Pidämme peukkuja Saaralle tulevaa finaalikoitosta varten!

Katso Saaran huikean upea esitys oheiselta videolta ja jaa se myös ystävillesi!