Ryhmä lapsia kerääntyy Normandian rannalle – heidän fantastinen esityksensä saa ihon kananlihalle

On yleensä todella hienoa kuulla mahtavia laulajia laulamassa upeita kappaleita. Vielä upeampaa on kuulla esitys, jonka tarkoitus on välittää tärkeä sanoma ja kun esitys tehdään tunteella, siitä syntyy taianomainen hetki. The One Voice Children’s Choir on lapsista koostuva kuoro, joiden esitys saa tunteet nousemaan pintaan.

Jokin aika sitten kyseinen kuoro tarjosi hyvin erityisen esityksen maailmalle, kun tämä eri- ikäisistä lapsista koostuva kuoro saapui Normandian rannalle. Heidän esityksensä oli kunnianosoitus Omaha Beachilla ja toisessa maailmansodassa taistelleille ja kaatuneille ihmisille. Kuoro esitti upean tulkinnan kappaleesta ”When You Believe”.

He olivat harjoitelleet esitystään lukemattomia tunteja ja lauloivat kappaleen englannin, ranskan ja heprean kielillä. Lopputuloksena syntyi todella upea esitys, jossa lasten suloiset äänet ja viulujen hieno säestys nivoutuvat mahtavasti yhteen.

Tyttöjen päällä on valkoidet mekot sinisillä vöillä, jotka on koristeltu keltaisilla kukilla. Asut symboloivat toivoa, iloa ja kunniaa. Pojilla on siniset puvut, joissa on keltaraitaiset kravatit. Kaikki lapset ovat paljain jaloin muistuttaakseen meitä kaikista, jotka kärsivät sodan keskellä.

Lasten esitys on todella koskettava ja henkeäsalpaavan kaunis. Jaa tämä upea esitys myös ystävillesi kunnioittaaksesi sodan keskellä kaatuneita!