torstai, 14 maaliskuu 2019

Pyöräilijä huomaa loukkaantuneen koiran - nostaa koiran selkäänsä ja polkee 11 kilometriä pelastaakseen sen

Mitä on myötätunto? Selityksiä voi olla monia, mutta ainakin se on sitä, että auttaa avun tarpeessa olevia ihmisiä tai eläimiä pyytettömästi. Pyöräilijä Jarret Little on tästä hyvä esimerkki - hän on ihminen, jolla on sydän paikallaan.

Jarret oli ystäviensä kanssa pyöräilemässä  Columbiassa, Georgiassa ja he olivat juuri lyhyellä tauolla kun he näkivät koiran ryömivän läheisestä metsästä. Noin 5 kuukauden ikäinen koira yritti hakeutua ihmisten lähelle ja sen tullessa lähemmäs kaverukset huomasivat sen olevan loukkaantunut.

Koira oli pelkkää luuta ja nahkaa ja sen tassussa oli verta vuotava haava. Sen yli oli ilmeisesti ajettu autolla. Jarret ja hänen ystävänsä, Chris Dixon eivät edes ajatelleet jättävänsä koiraa sinne, erityisesti siksi että alueella on runsaasti alligaattoreita jotka voivat syödä sen.

Matka lähimpään eläinlääkäriin oli pitkä, mutta se ei haitannut. Jarret laittoi koiran selkäänsä ja sen takatassut paitansa takataskuun ja polki koira selässään 11 kilometriä.

Columboksi nimetty koira tiesi olevansa turvassa, sillä se pysyi liikkumatta reppuselässä. 3 kilometriä ennen määränpäätä, Jarret otti koiran syliinsä ja pyöräili loppumatkan ilman käsiä.

Juuri kun he saapuivat perille työmatkalla oleva asianajaja,  Andrea Shaw otti heihin yhteyttä ja sanoi haluavansa auttaa.

Jarrett sanoi että hänen pitäisi varmaan pitää koira yön yli hoidossa ja antaa sille ruokaa, mutta Andrea sanoi: "Minä voin pitää siitä huolta, minä haluan pitää sen".

Andrea vei koiran lähimmälle eläinlääkärille hoidettavaksi ja muutama päivä myöhemmin se oli jo takaisin tassuillaan. Yhteistyössä Grateful Doggies- järjestön kanssa, Andrea järjesti Columbolle kuljetuksen, jotta koira voisi matkata mukavasti halki maan Maineen, jossa Andrea asuu miehensä, 5-vuotiaan poikansa ja lukuisten eläinten kanssa.

Andrea tiesi heti nähdessään koiran, että hänen täytyy saada adoptoida se. Ilman Jarrettia ja Chrisiä, Columbo ei olisi pelastunut metsästä.

Pyöräilijät ovat todellisia myötätuntoisia sankareita kun he eivät suostuneet jättämään koiraa ja kuljettivat sen 11 kilometriä polkupyörällä takaisin kaupunkiin. He ansaitsevat todella ylistystä!

Näppärän vinkin avulla jalkapohjat pehmeiksi vain 10 minuutissa - tarvitset vain maitoa ja ruokasoodaa

Kissa saa eteensä kaksi pikkuruista koiranpentua, jotka emo on hylännyt - kissa tekee jotain todella suloista

Epätoivoinen koira anoo apua ohikulkijoilta - seuratessaan sitä, pelastajat tajuavat tilanteen vakavuuden

Koira ei pysty lopettamaan itkemistä, kun se tajuaa omistajiensa hylänneen sen

Tässä on uusi tapa paistaa maukkaampia perunoita - vinkki on levinnyt vauhdilla verkossa

Äiti herää koiran pitämään outoon ääneen - katsoessaan poikaansa, tajuaa mitä koira on tehnyt

Poliisille tulee ilmoitus autotallin oven välissä olevasta kissasta - totuus selviää omistajan kotiutuessa

Pikkutytöt näyttävät koiralle miten hypitään sängyllä - koira saa kaikki nauramaan päästessään vauhtiin

Jos näet lemmikkisi seisovan tällä tavalla älä odota, vaan hae apua välittömästi

Rannikkopoliisi näkee meressä kilpikonnan - lähemmäs päästyään huomaa sillä kuitenkin turkin ja rientää apuun

Teinipoika pudottaa painoaan yli 45 kiloa kävelemällä kouluun päivittäin - nyt häntä ei ole tunnistaa

Monien rakastama internet-sensaatio Grumpy Cat on menehtynyt