torstai, 14 maaliskuu 2019

Pyöräilijä huomaa loukkaantuneen koiran - nostaa koiran selkäänsä ja polkee 11 kilometriä pelastaakseen sen

Mitä on myötätunto? Selityksiä voi olla monia, mutta ainakin se on sitä, että auttaa avun tarpeessa olevia ihmisiä tai eläimiä pyytettömästi. Pyöräilijä Jarret Little on tästä hyvä esimerkki - hän on ihminen, jolla on sydän paikallaan.

Jarret oli ystäviensä kanssa pyöräilemässä  Columbiassa, Georgiassa ja he olivat juuri lyhyellä tauolla kun he näkivät koiran ryömivän läheisestä metsästä. Noin 5 kuukauden ikäinen koira yritti hakeutua ihmisten lähelle ja sen tullessa lähemmäs kaverukset huomasivat sen olevan loukkaantunut.

Koira oli pelkkää luuta ja nahkaa ja sen tassussa oli verta vuotava haava. Sen yli oli ilmeisesti ajettu autolla. Jarret ja hänen ystävänsä, Chris Dixon eivät edes ajatelleet jättävänsä koiraa sinne, erityisesti siksi että alueella on runsaasti alligaattoreita jotka voivat syödä sen.

Matka lähimpään eläinlääkäriin oli pitkä, mutta se ei haitannut. Jarret laittoi koiran selkäänsä ja sen takatassut paitansa takataskuun ja polki koira selässään 11 kilometriä.

Columboksi nimetty koira tiesi olevansa turvassa, sillä se pysyi liikkumatta reppuselässä. 3 kilometriä ennen määränpäätä, Jarret otti koiran syliinsä ja pyöräili loppumatkan ilman käsiä.

Juuri kun he saapuivat perille työmatkalla oleva asianajaja,  Andrea Shaw otti heihin yhteyttä ja sanoi haluavansa auttaa.

Jarrett sanoi että hänen pitäisi varmaan pitää koira yön yli hoidossa ja antaa sille ruokaa, mutta Andrea sanoi: "Minä voin pitää siitä huolta, minä haluan pitää sen".

Andrea vei koiran lähimmälle eläinlääkärille hoidettavaksi ja muutama päivä myöhemmin se oli jo takaisin tassuillaan. Yhteistyössä Grateful Doggies- järjestön kanssa, Andrea järjesti Columbolle kuljetuksen, jotta koira voisi matkata mukavasti halki maan Maineen, jossa Andrea asuu miehensä, 5-vuotiaan poikansa ja lukuisten eläinten kanssa.

Andrea tiesi heti nähdessään koiran, että hänen täytyy saada adoptoida se. Ilman Jarrettia ja Chrisiä, Columbo ei olisi pelastunut metsästä.

Pyöräilijät ovat todellisia myötätuntoisia sankareita kun he eivät suostuneet jättämään koiraa ja kuljettivat sen 11 kilometriä polkupyörällä takaisin kaupunkiin. He ansaitsevat todella ylistystä!

Koira haukkuu kunnes saa omistajan reagoimaan - se mitä mies näkee mennessään lähemmäs on uskomatonta

Tien viereen on jätetty teipillä sidottu mäyräkoira - poliisi ei anna periksi tapausta tutkiessaan

Eläinsuojalle hylättiin 9 kaltoinkohdeltua koiraa - eläinlääkärin tarkistuksessa selvisi jotain hirvittävää

Sirkustiikeri oli vakavasti kaltoinkohdeltu ja lähellä kuolemaa - katso miltä se näyttää pelastuksen jälkeen

Miehet pelastavat "koiran" jäisestä joesta - huomaavat järkytyksekseen ettei kyseessä olekaan koira

Mies huomaa pihaansa tulleet tunkeilijat - silloin hän päättää laittaa sadettimen kiireesti päälle

Pelastettu koira on joutunut eroon vastasyntyneistä pennuistaan - katso niiden suloinen jälleennäkeminen

Koirataisteluihin pakotettu koira löytyy hylättynä ketjusta - se saa uuden mahdollisuuden elämään

Omistaja vaatii koiriltaan selitystä siitä, kuka on sotkenut talossa - niiden reaktio on naurattanut miljoonia

Tämä tabletti voi pelastaa henkesi - kaikkien yli 65 vuotiaiden kannattaisi aina pitää tätä mukana

Perhe adoptoi pahoinpidellyn koiran, joka pelkäsi kaikkea - sitten se tapaa tämän pikkupojan

Poika osoittaa "hassua koiraa" terassilla - isä järkyttyy mennessään katsomaan sitä