Puuma vapautettiin 20 vankeusvuoden jälkeen – se reagoi todella upealla tavalla

Pelkästään se tosiasia, että eläimiä pidetään ”vaikuttavina”, ”kauniina” tai ”kiinnostavina” ei merkitse sitä, että niitä pitäisi pitää vankeudessa ihmisten viihdytykseksi.

Silti monia eläimiä pidetään vangittuna sirkuksissa, eläintarhoissa ja erilaisissa eläinnäytöksissä ja ne on pakotettu elämään pienissä häkeissä, eivätkä ne koskaan pääse maistamaan sitä vapautta, mihin ne on alunperin tarkoitettu.

20 vuoden ajan tämä Mufasa niminen puuma on joutunut elämään kuvottavissa olosuhteissa. Kiertävän sirkuksen vetonaulana, Perussa, tämä puuma on elänyt kahlehdittuna vanhan kuorma-auton perässä.

Kiitos ”Animal Defenders International” eläinsuojeluorganisaation, se kuitenkin vapautettiin suuren luokan pelastusoperaatiolla.

Paikallisen poliisin kanssa yhteistyössä toiminut organisaatio sai vapautettua Mustafan ja palautti sen luontoon kahden vuosikymmenen vankeuden jälkeen.

Katso tämä upea pelastus oheiselta videolta ja jaa ystävillesi, jos olet samaa mieltä siitä, että nämä upeat eläimet kuuluvat luontoon, eikä vankeuteen.