Poliisi on kirjoittamassa sakkoa kun kissa lähestyy häntä – ei voi olla hymyilemättä, kun näkee mitä se tekee

Poliisi Keith Urban pysäytti auton eräällä pikkutiellä ja oli juuri kirjoittamassa sakkoa, kun läheiseltä pellolta paikalle ilmestyy kissa. Oheinen video on poliisin partioauton kamerasta ja kun näemme kuinka tämä itsepäinen kissa haluaa huomiota, emme voi olla hymyilemättä.

Poliisi on hyvin kärsivällinen kissalle, joka kiipeää hänen vaatteitaan pitkin hänen kirjoittaessaan sakkoa ylinopeudesta. Yhdessä kohtaa kissa häiritsee häntä siinä määrin, että hän yrittää hätistellä sitä pois, mutta hän kertoi videon julkaiseelle Taylor Daily Pressille, että hänelle tuli siitä välittömästi huono omatunto.

Koska kissa ei antanut periksi ja jatkoi sinnikkäästi kiipeämistä, hän lopulta antoi sen saada tahtonsa läpi. Keithin mukaan sakkoa saava kuljettaja tarjoutui poistamaan (nauraen tilanteelle) kissan, mutta Keith kieltäytyi tarjouksesta.

Olemme vahvasti sitä mieltä, että tämä poliisi ei vain halunnut kieltäytyä pienestä hellittely hetkestä, jota kissa sinnikkäästi tarjosi työpäivän lomassa. Tilannetta on todella huvittavaa seurata, etenkin kissan uskomatonta päättäväisyyttä, jota tosin voi itsepäisyydeksikin kutsua. Tämä video todella pelasti päivämme!

Jaa tämä myös ystävillesi, jos haluat heille hymyn huulille!