Pojat yllättävät isänsä tämän hääpäivänä – isän reaktio, kun hän näkee poikansa, on korvaamaton

Frank oli menossa naimisiin toista kertaa elämässään. Hänellä oli kaksi poikaa aiemmasta avioliitosta, mutta koska pojat asuivat toisella puolella Yhdysvaltoja Arizonassa, he eivät pääsisi osallistumaan hänen häihinsä, jotka pidettiin Michiganissa.

Vaikka Frank olikin murtunut siitä ajatuksesta, että hänen rakkaat poikansa eivät pääsisi paikalle, hän ymmärsi, että matka on liian pitkä ja liian kallis näiden tulla paikalle.

Frank ei kuitenkaan tiennyt, että pojat olivat suunnitelleet upeaa yllätystä isälleen lähes kaksi kuukautta – he lentäisivät Michiganiin edellisenä iltana ja yllättäisivät isänsä kaksi tuntia ennen seremonian alkua.

Oheisessa videossa näemme, miten pojat piilottelevat auton takapenkillä Frankin ystävän huijatessa häntä tulemaan katsomaan kahta ”hääjuttua”, jonka hän oli löytänyt. Sillä hetkellä kun Frank kurkistaa autoon ja näkee hänen rakkaat poikansa, hän purskahtaa kyyneliin.

”En voi uskoa, että katson lapsiani juuri nyt! En ole nähnyt heitä niin pitkään aikaan,” hän nyyhkyttää.

Tämä upea jälleennäkeminen on todella koskettavaa ja videolla kuultavat kommentit osoittavat selvästi, miten paljon isä poikiaan rakastaa.

Olemme todella iloisia siitä, että pojat pääsivät osallistumaan isänsä suureen päivään!