Poikaa kiusattiin ja haukuttiin ’jänikseksi’ koulussa – katso hänen uskomaton muodonmuutoksensa

Koulukiusaaminen on valitettavan yleistä ja pahimmillaan se voi johtaa jopa kiusaamisen kohteena olevan lapsen kuolemaan. Liian monet lapset joutuvat kohtaamaan kiusaamista jollain tasolla kouluaikanaan.

Tässä tarinassa pääsemme tutustumaan Evan Hilliin, Uudesta- Seelannista kotoisin olevaan poikaan, jota oli kiusattu hänen koko elämänsä ajan.

Syynä kiusaamiselle oli hänen epätavallinen ulkonäkönsä. Evanilla oli suuret ulkonevat etuhampaat ja valitettavasti koulun muut lapset katsoivat sen riittävän siihen, että häntä sai kiusata päivittäin.

Aivan kuin kiusaamisessa ja ”jänikseksi” haukkumisessa ei olisi ollut riittävästi, Evan joutui myös kärsimään kipuja hampaidensa johdosta ja hänen oli vaikea jopa sulkea suutansa niistä johtuen. Perheellä ei kuitenkaan ollut varaa maksaa Evanin hampaiden korjaamista.

He eivät kuitenkaan osanneet varautua Uuden- Seelanin Christchurchin kaupungin asukkaiden tukeen.

Kun pikkuisen Evanin tarina lähti leviämään, monet ihmiset alkoivat tehdä lahjoituksia hänen vanhemmilleen auttaakseen heitä maksamaan hampaiden korjaamisen. Evanin äiti kertoi NewsHub– uutisille, että hän on ikuisesti kiitollinen kaikille, jotka mahdollistivat Evanin hampaiden korjaamisen.

Ihmiset olivat niin anteliaita, että lahjoituksia tuli jopa yli tarpeen, joten yli jääneet rahat lahjoitettiin eteenpäin muille lapsille, joilla oli vastaavia ongelmia.

Katso Evanin tarina oheiselta videolta. Näet siitä myös sen, miten komealta ja itsevarmalta Evan näyttää hampaiden korjaamisen jälkeen!

Jaa tämä tarina myös ystävillesi, jos olit vaikuttunut ihmisten avuliaisuudesta kiusaamisen kohteeksi joutuneen pojan hyväksi!