Poika näki isänsä olevan uskoton. Kun äiti haluaa kostaa, poika sanoo jotain lyömätöntä!

Tämä kertomus on malliesimerkki siitä, mitä voi tapahtua, jos haluaa näyttää kumppanilleen kaapin paikan, mutta omassa kaapissa luurangot kolisevat. Kertomus on julkaistu useilla foorumeilla ja pilailusivuilla vuosien kuluessa, mutta kuten kaikissa hyvissä piloissa, siinä on mukana myös aimo annos totuutta.

Kun poika kertoo nähneensä isänsä olleen uskoton, äiti sanoo jotain todella fiksulta vaikuttavaa, mutta odotapas, kunnes pääset videon loppuun. Saimme nauraa oikein kunnolla, ja niin saat varmasti sinäkin!

 

Pikku-Johnny näkee isänsä auton ajavan leikkipaikan ohi kohti metsää. Utelias Johnny juoksee perään ja näkee isänsä ja Jenny-tädin suutelevan.

Johnny innostuu niin, että hänen on vaikea hillitä itseään, ja juoksee suoraan kotiin kertoakseen näkemästään äidilleen.

”ÄITI, ÄITI! OLIN LEIKKPUISTOSSA JA ISI JA TÄTI…”

Äiti pyytää Johnnya rauhoittumaan ja kertomaan hitaammin. Johnny aloittaa alusta:

”Olin leikkipuistossa ja isi ajoi autolla metsään. Jenny-täti oli mukana. Kun menin katsomaan niin isi pussasi Jennyä ja auttoi Jennyä riisumaan puseron ja sitten Jenny auttoi isiä riisumaan housut ja sitten Jenny meni makaamaan takapenkille ja isi…”

Äiti keskeyttää ja sanoo: ”Johnny, se on tosi hyvä tarina, mutta kerro loput vasta illallisella. Haluan nähdä, miten isäsi reagoi, kun kerrot tarinan.”

Myöhemmin illallispöydässä äiti pyytää Johnnyä kertomaan tarinan uudelleen.

Johnny kuvailee metsään pysäköityä autoa, vaatteiden riisumista ja takapenkille siirtymistä, mutta päättääkin tarinansa seuraavasti:

”Sitten isi ja Jenny-täti tekivät samaa kuin äiti ja Jens-setä silloin kun isi oli armeijassa.”