Pikkulapsi yllättää vieraan lentokoneessa kirjeellä – hieno teko valloittaa maailmaa myrskyn lailla

Matkustaminen on yleensä melko väsyttävää puuhaa. Esimerkiksi lentokoneessa penkit voivat olla ahtaat, lento voi olla pitkä tai vieressä istuva henkilö saattaa olla ärsyttävä.

Varsinkin pienten lasten vanhemmille matkustus voi olla todella uuvuttavaa. Sinun pitää huolehtia itsesi lisäksi lapsesta ja jopa ympäristöstä. Yleinen tunnettu kanssamatkustajia ärsyttävä ilmiö lentokoneessa on itkevä lapsi.

Vaikka lapsi tai vanhempi ei yleensä voi tilanteen aiheuttamalle häiriölle tehdä juuri mitään, eräs pariskunta keksi nerokkaan ratkaisun.

Kun eräs mies sattui lennolla pikkulapsen viereen, hän kirosi itsekseen huonoa tuuriaan. Heti kun äiti ja lapsi olivat istuneet alas, äiti antoi lapselle pienen pussukan, jossa oli viesti. Lapsi ojensi pussin eteenpäin hämmentyneelle miehelle ja kun mies näki sen sisällön, hän ei voinut kuin hymyillä.

baby_note_to_stranger_next_to_him_on_a_plane_1
Dailymail

Viestissä sanottiin:

Hei tuntematon!

Minun nimeni on Madeline. Täytän 1 joulukuun 17 päivä ja tämä on minun ensimmäinen lentoni. Yritän käyttäytyä kunnolla, mutta pyydän jo valmiiksi etukäteen anteeksi, jos menetän hermoni, pelästyn tai korviini sattuu.

Isäni ja äitini pakkasivat tämän pienen tarvikepussukan, jossa on joitakin hyödyllisiä asioita matkalle. Tässä on myös korvatulpat siltä varalta, että julkinen serenadini ei miellytä sinua yhtä paljoa, kuin äitiäni ja isääni.

Hyvää lentoa sinulle! 🙂

Pussissa oli korvatulppien lisäksi minttukarkkeja ja suklaakonvehteja. Mies kuitenkin kertoo, että kaikki sujui hyvin, eikä korvatulppia tarvittu kertaakaan.

Jaa tämä myös ystävillesi, jos arvostit Madelinen elettä yhtä paljon kuin me!