Pikkuinen tytär on kuolemaisillaan – silloin perheen koirat tekevät jotain mikä saa koko perheen hämmästymään

Tämä on traaginen mutta silti todella koskettava tarina pikkuisesta tytöstä, joka sai halvauksen ja hänen kahdesta koirastaan, jotka eivät poistuneet hänen luotaan tämän jälkeen. Tarina kertoo todella erityisestä siteestä.

Usein sanotaan koirien vaistoavan ihmisten mielialat ja tunteet ja tämä tarina todistaa sen olevan täysin mahdollista. Sitä kutsutaan kuudenneksi aistiksi ja näillä tarinan kahdella koiralla tämä aisti näyttäisi olevan.

Mary ja John Hall ja heidän 5 kuukauden ikäinen tyttärensä Nora, asuivat kahden koiransa kanssa viettäen onnellista vauva-aikaa. Valitettavasti kaikki tarinat eivät ole onnellisia ja tässä tapauksessa, vanhempien pahimmat painajaiset kävivät toteen, kun pikkuinen Nora sai aivohalvauksen.

basd
abc news

Heidän tuskansa ei päättynyt siihen, sillä lääkärit ilmoittivat, että Nora ei olisi kyllin vahva selviytyäkseen kohtauksesta ja hänellä olisi elinaikaa enää korkeintaan muutama viikko. Heidän maailmansa romahti.

Vanhemmat eivät vielä pystyneet edes käsittämään, mutta kahden perheenjäsenen mielestä tämä oli kauhea uutinen. Perheen kaksi koiraa Grumby ja Gracie tiesivät saman tien, että jotain oli vialla. Tästä johtuen ne eivät suostuneet enää lähtemään Noran rinnalta.

hero3
abc news

Vaikutti siltä, että koirat tiesivät täsmälleen mitä tapahtuu. Vauva oli aina ollut iloinen ja onnellinen, mutta halvauksen jälkeen tilanne muuttui. Koska koirat olivat tunteneet Noran syntymästään saakka, ne tiesivät, että kaikki ei ollut kunnossa.

edko32
abc news

Valitettavasti Nora menehtyi, mutta häntä ei tulla koskaan unohtamaan. Vaikka Nora oli vain pienen hetken tässä maailmassa, hän vaikutti suuresti ympärillään oleviin.

Katso oheinen video Norasta ja hänen upeista koiristaan, ja jaa tämä myös ystävillesi, jos se kosketti sinua.