Pikkuinen poika saa ensimmäisen kuulolaitteensa – katso kun hän kuulee äitinsä äänen ensimmäistä kertaa

Lääketiede on kehittynyt jo niin pitkälle, että kuurona syntyneet lapset saavat mahdollisuuden kuulla kuulolaitteen avulla.

Bethany Rodgers saapui miehensä kanssa Atlantan lastensairaalaan, jossa heidän pienelle pojalleen oli tarkoitus laittaa kuulolaite, jotta tämä pystyisi kuulemaan ensimmäistä kertaa elämässään. Silloin jotain uskomatonta tapahtui!

Pikkupoika istuu äitinsä sylissä lääkärin laittaessa hänelle kuulolaitteen vasempaan korvaan. Kun pojan äiti alkaa puhumaan, voi suorastaan nähdä, kuinka valo syttyy pienen miehen silmiin hänen katsellessaan ympärilleen hämmästyneenä.

”Mikä se on? Pidätkö siitä?” äiti kysyy lempeästi pojaltaan.

Pikkupoika vain katselee hämmästyneenä ympärilleen kuullessaan ääniä ensimmäistä kertaa elämässään. Muutaman minuutin kuluttua pojalle laitetaan toiseenkin korvaan kuulolaite ja hän pystyy kuulemaan molemmilla korvillaan.

Vaikka poika itkeekin vähän, hän alkaa kuitenkin tottua kuulemaan äitinsä ja isänsä äänet. On todella mahtava huomata miten hän yhdistää ääneet vanhempiensa tuttuihin kasvoihin ensimmäistä kertaa elämässään!

Katso oheiselta videolta pikkupojan reaktio, kun hän kuulee äitinsä äänen ensimmäistä kertaa elämässään!