Pieni varpunen on jäätynyt kiinni metallitankoon – se välttää kovan kohtalon ystävällisen teon ansiosta

Talvi on parhaillaan päällä ja vaikka se olisikin ollut melko leuto, on kuitenkin paikkoja, joissa kylmä vaikuttaa ihmisiin ja eläimiin todella rankasti.

Nelson Miller huomasi kylmän talven havitelleen taas uutta uhria, kun hän tammikuun ensimmäinen päivä meni aamusella ruokkimaan hevosiaan, kirjoittaa englantilainen uutistoimisto Metro.

Hevosten lämmitetyn vesiastian läheltä hän löysi pienen varpusen. Se ei alkuun ihmetyttänyt häntä, sillä linnut kävivät usein juomassa sulasta vesiastiasta. Kun hän pääsi lähemmäksi, hän huomasi, että pikkulintu oli pulassa.

skaermbillede_2017-01-09_kl-_09-42-43
Youtube

Pieni lintu ei lähtenyt karkuun hänen lähestyessään sitä ja katsottuaan tarkemmin, hän tajusi mikä oli hätänä.

”Onneton lintu oli ilmeisimmin kastellut jalkansa vesiastiassa ja sitten istuutunut rautatangon päälle ja jäätynyt jaloistaan kiinni,” mies kirjoittaa Youtubeen.

Videolla Nelson nappaa pienen linnun käteensä lämmittääkseen sitä, mutta jalkojen irrotus vaatii kuitenkin hieman enemmän työtä:

”Yritin ensin lämmittää linnun jalkoja kädelläni, mutta sillä ei juurikaan ollut vaikutusta. Sitten vasta kun hieroin varovasti sen pieniä jalkoja ja samalla puhalsin lämmintä ilmaa tankoon, niin lintu pääsi irti. Hieno tapa aloittaa uusi vuosi,” Nelson sanoo.

skaermbillede_2017-01-09_kl-_09-43-43
Youtube

Katso oheinen video pienen linnun pelastuksesta ja jaa se myös ystävillesi jos olet samaa mieltä, että kaikkein pienimmätkin ovat pelastamisen arvoisia!