Pieni tyttö on vain 3 vuotta vanha – silti hän pystyy antamaan meille kaikille hyvin tärkeän opetuksen

Emily James näyttää tavalliselta 3- vuotiaalta pikkuprinsessalta. Hän rakastaa kynsilakkaa, prinsessamekkoja ja äitinsä huulipunaa. Mutta vaikka hän elää yksisarvisten, lohikäärmeiden ja taikuuden täyttämässä maailmassa, hänellä on meille kaikille jotain opetettavaa elämästä.

Emilystä tekee erityisen hänen pitkän hulmuavan tukkansa lisäksi, hänen kypsä ajattelutapansa. Kun äiti ja isä kertoivat ajatuksesta lahjoittaa osa hiuksista syöpää sairastaville lapsille, Emily oli heti mukana. Perhe etsi yhdessä lyhyen tukkamallin ja vanhemmat kertoivat Emilylle, että hän saattaisi jossain vaiheessa kaivata pitkiä hiuksiansa, mutta se ei saanut enää Emilyn päätä käännettyä.

Emilyn suosikkielokuva on Tähkäpää, ja siitä oli selkeästi apua, että myös Tähkäpään hiukset leikattiin lyhyeksi. Kun Emilyn hiukset sitten leikattiin, myös hänen suosikkinukkensa hiukset leikattiin samaan malliin. Tämä teko osoittaa Emilyn empatiakyvyn, joka on jopa suurempi, kuin monilla aikuisilla.

”Leikkasin vain vähän hiuksia ja annan ne toiselle lapselle,” Emily sanoo videolla viisaasti.

Tämä on tärkeä opetus meille kaikille: Kun meillä on jotain paljon, anna siitä pois jollekkin, joka tarvitsee sitä enemmän. Se on niin yksinkertaista.

Jaa tämä ystävillesi, jos olet samaa mieltä siitä, että monilla on opittavaa Emilyltä!