Peura seisoo oven ulkopuolella näyttäen heille jotain – hetkeä myöhemmin paikalle saapuu poliisi

Villieläimet ovat hyvin  kiehtovia ja joskus, kun olet oikein onnekas, voit päästä näkemään niitä ihan läheltä. Näissä tilanteissa usein on pakko pysyä liikkumattomana paikoillaan, jotta eläintä ei säikäyttäisi pois.

Texasilainen ”Uncle Buck”- niminen peura ei kuitenkaan pelännyt ihmisiä. Päin vastoin. Sen sijaan se päätti lähestyä erästä poliisia, Kevin Zieschangia, kun se tarvitsi apua.

Peura oli vaeltanut erään talon takapihalle lähiössä ja talon omistaja näki, että sen sarviin oli takertunut jotain ja se tarvitsi apua. He päättivät soittaa poliisin paikalle auttamaan kyseistä villieläintä.

hjort3
youtube

Kun poliisi Kevin Zieschang saapui talolle kävi hyvin selväksi, että peura halusi apua – se käveli rauhallisesti suoraan poliisin luokse ja seisoi täysin paikoillaan Kevinin irrotellessa roskat sen sarvista.

hjort1
youtube

Kun Kevin sai peuran sarvista roskat irti, hän jäi hetkeksi keskustelemaan perheen kanssa. Koska peura kuitenkin vielä näytti olevan puutarhassa, Kevin yritti hätistellä takaisin metsään. Mutta peura ei näyttänyt edes tietävän, että sen tulisi pelätä ihmisiä!

hjort5
youtube

Viimein peura suostui lähtemään asuinalueelta ja vaelsi rauhassa takaisin metsän siimekseen.

Muutama päivä myöhemmin paikallisessa mediassa kerrottiin peuran tarinaa ja Kevin pyydettiin takaisin talolle haastattelua varten.

hjort4
youtube

Ilmeisesti joku oli muistanut kutsua peurankin haastattelua varten, sillä kesken kuvauksen, se ilmestyi takapihalle!

Se tervehti Keviniä, siirtyi kuvausryhmän luoksen ja nautti sen ansaitusta 15 minuutin kuuluisuudesta!

hjort2
youtube

Ohessa on video tästä tuttavallisesta peurasta. On todella hämmästyttävää, kuinka se näyttää tienneen ihmisten auttavan sitä – se suhtautuu todella luottavaisesti, kuin se olisi tiennyt olevansa turvassa heidän kanssa.

Jaa tämä hieno kertomus myös kaikille eläintarinoista pitäville ystävillesi!