Perheen koirat häviävät jälkiä jättämättä – kaksi viikkoa myöhemmin omistaja kuulee outoja ääniä metsästä

Kanadalainen Carolyn Smith joutui kokemaan jokaisen koiranomistajan pahimman painajaisen, kun perheen kaksi koiraa, Zoe ja Sugar Bear, yhtäkkiä katosivat, kirjoittaa Little Things.

Perheen kodissa oli juuri käynyt putkimies korjaamassa putkia ja pois lähtiessään hän oli unohtanut sulkea oven jäljessään. Perheen kaksi koiraa näkivät tilaisuutensa tulleen ja karkasivat.

Pari viikkoa kului, mutta koiria ei etsinnöistä huolimatta löydetty mistään. Eräänä päivänä Carolyn lähti kävelylle metsään ja siellä ollessaan, hän kuuli jostain outoa ääntä.

Hän kuuli etäisesti jostain koiran haukkuvan. Carolyn seurasi kiireesti ääntä ja tuli vanhalle syvälle kaivolle. Kurkistaessaan kaivoon, hän näki sen pohjalla toisen kadonneista koiristaan, Sugar Bearin!

Carolyn soitti välittömästi apua ja palomiesten avullam he onnistuivat saamaan koiran ylös kaivosta. Koira voi onneksi olosuhteista huolimatta ihan hyvin, tosin se oli menettänyt lähes kolmanneksen painostaan.

Lisäetsintöjen avulla, he onnistuivat löytämään myös Zoen läheltä kyseistä kaivoa ja näin molemmat koirat saatiin takaisin kotiin!