Perhe löytää pihaltaan metallisen luukun – murrettuaan sen, he löytävät asioita yli 60 vuoden takaa

Kun eräs pariskunta, Ken ja Carol Zwick, muuttivat uuteen kotiin, he yllättäen löysivät takapihaltaan metallisen luukun. He olivat kuitenkin melko kiireisiä muuttaessaan ja kuvittelivat, ettei se vie mihinkään, joten he eivät tutkineet sitä sen tarkemmin.

Vasta kymmenen vuotta myöhemmin, he alkoivat miettiä olisiko siellä jotain ja päättivät kokeilla avata luukun. He löysivätkin sieltä jotain, mitä eivät olisi koskaan uskoneet löytävänsä.

Metallisen luukun alla oli kokonainen suoja, jonka edellinen omistaja oli rakentanut 60- luvulla. Suojassa oli kaikkea, mitä pommisuojassa voi kuvitella tarvitsevansa: ruokaa, lääkkeitä, työkaluja, pattereita, taskulamppuja ja karkkeja jne. Sieltä löytyi tarpeeksi tavaraa, jotta pelkästään niillä olisi elänyt useita viikkoja. Lattian pienestä tulvimisesta huolimatta, tavarat olivat säilyneet hyvässä kunnossa.

He myönsivät olleensa todella yllättyneitä löytäessään tällaisen suojan, tosin vasta kymmenen vuoden jälkeen muutosta. Löytönsä he lahjoittivat eteenpäin.

Katso oheinen video tästä hienosta löydöstä ja jaa se myös ystävillesi!