Perhe adoptoi orvon ketunpojan – asiat saavat odottamattoman käänteen perheen koiran ja ketun kohdatessa

Orvot eläimet kärsivät yhtä paljon vanhempiensa menettämisestä kuin ihmisetkin, varsinkin silloin kun ne ovat vielä kykenemättömiä huolehtimaan itsestään. Monet eläimet tarvitsevat vanhempiaan ruoan saantiin, lämpimänä pysymiseen ja uusien asioiden oppimiseen.

Kun tämä ketunpoika menetti emonsa auto- onnettomuudessa, sen tulevaisuus näytti heikolta. Todennäköisyys sen selviytymiseen yksin, näin nuorena, oli todella heikko. Onneksi ei mennyt kauaa, kun se törmäsi ihmisiin jotka ottivat vastuulleen tästä pienokaisesta huolehtimisen.

Saksalaiset Werner ja Angelika Schmaing ottivat pienen ketunpojan hoiviinsa ja antoivat sille nimeksi Dinozzo. Ketunpoika oli vain kolmeviikkoinen, kun se päätyi Schmaingin pariskunnalle. Samalla se tapasi myös perheen collien, Zivan.

Angelika ja Werner olivat adoptoineet vuosien aikana muitakin eläimiä, kuten perheen bengalinkissan. Leopoldin.

Dinozzon kasvaessa se myös viisastui koko ajan. Kissasta tuli sen paras ystävä ja se opetti sille kuinka talosta pääsee kulkemaan ulos ja sisään.

Mutta vaikka Dinozzolla oli monia ystäviä, kukaan ei rakastanut sitä niin paljon, kuin sen adoptioäiti Ziva.

Ne rakastavat leikkiä yhdessä ja hellitellä toisiaan.

Vaikka Dinozzon elämällä on kovin kivikkoinen alku, se näyttää hyvin onnelliselta nykyään.

Se ei voisi olla onnellisempi!

On todella hienoa, että Dinozzo ja Ziva ovat löytäneet toisensa ja ketunpoika on saanut uuden elämän Schmaingin pariskunnan kotona! Jaa tämä suloinen tarina, jos olet samaa mieltä kanssamme!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *