Pelastettu koira käyttäytyy oudosti yöllä – omistaja järkyttyy huomatessaan mitä seinän sisällä tapahtuu

Tämä tarina todistaa hienosti, miten ihmisen paras ystävä, koira, voi olla todella älykäs.

Drew on mies, jolla on suuri sydän ja kun hän päätti hankkia koiran, hän halusi ottaa sen paikallisesta eläinsuojasta sen sijaan, että olisi ostanut pennun. Hän otti yhteyttä San Diego Humane Society- eläinorganisaatioon, josta hän löysi itselleen koiran, joka myöhemmin tulisi pelastamaan hänen henkensä.

Drew etsi varsinaisesti kultaista noutajaa, mutta nähdessään Carlin, hän rakastui siihen ensi silmäyksellä, joten he lähtivät yhdessä kotiin.

Tutustuttuaan koiraan, hän hieman ihmetteli sitä, että tämä oli niin hiljainen koko ajan, mutta ajatteli, että se kuuluu koiran luonteeseen. Kaikki koirat eivät kuitenkaan aina hauku.

Eräänä päivänä Carl kuitenkin alkoi haukkua kuumeisesti. Se oli käyttäytynyt oudosti koko päivän ja Drew ei ymmärtänyt sen touhuja. Illalla nukkumaan menon jälkeen, koira jatkoi outoa käyttäytymistään ja yritti tehdä kaikkensa herättääkseen omistajansa huomion.

brand1-1

YOUTUBE

Ärtyneenä Drew antoi lopulta koiralle periksi ja nousi sängystä laittaen valot päälle. Silloin hän huomasi jotain todella hälyttävää: huoneistossa oli savua ja pian jopa liekkejä oli nähtävillä!

Drew soitti palokunnan paikalle juuri ajoissa, sillä jos tilanne olisi päässyt jatkumaan hetkeäkään kauemmin, koko rakennus olisi saattanut palaa maan tasalle.

brand2

YOUTUBE

Jos Carlia ei olisi ollut, Drew olisi todennäköisesti nukahtanut ja pahimmassa tapauksessa tukehtunut savuun ja savukaasuihin.

Palokunta kertoi, että tuli oli kytenyt seinän sisällä rakenteissa koko päivän ja siitä Carlin hälyttävä käytös oli johtunut!

Onneksi Carl sai kuitenkin sanomansa perille ja talo, Drew ja naapurit pelastuivat! Carl totisesti on sankarikoira! Jaa tämä tarina Facebookissa, jos olet samaa mieltä!