Pariskunta meni naimisiin ainoastaan 18 tuntia ennen morsiamen kuolemaa – katso kuvat joita on ylistetty

Pariskunta meni naimisiin ainoastaan 18 tuntia ennen morsiamen kuolemaa – katso kuvat joita on ylistetty

sunnuntai, 7 tammikuu 2018


Monet naiset haaveilevat kulkevansa alttarille valkoisessa mekossa ystävien ja perheen edessä kohtaamaan unelmiensa miehen ja sanomaan tahdon tälle kaiken kansan edessä.

Heather Lindseyn osalta tavoite näytti saavuttamattomalta, mutta kiitos upean miehen ja rakkaiden avun, hänellä oli mahdollisuus siihen elämänsä viimeisinä hetkinä.

31- vuotiaalla Heatherilla todettiin rintasyöpä vain vuosi sitten ja poikaystävä David päätti pistää suunnitelmat uusiksi, kirjoittaa The Sun– sivusto.

He sopivat aikaistetun hääpäivän, mutta sairaus osoittautui isommaksi ongelmaksi, kuin mitä he olivat ennakoineet. Syöpä oli levinnyt hänen imusolmukkeisiinsa ja pian myös hänen keuhkoihinsa ja aivoihinsa.

Vain muutama päivä ennen yhteistä joulua, Heather kiidätettiin sairaalaan ja David sai hirvittäviä uutisia, että hänen tuleva vaimonsa ei luultavimmin selviäisi heidän häihinsä saakka.

Onneksi he kuitenkin saivat apua ystäviltä ja perheiltään. Vain muutama päivä myöhemmin, heidän häänsä järjestettiin sairaalan kappelissa.

”Se hetki aivan kuin huusi ”Kuolema, en pelkää sinua! Olen niin rakastunut ja aion juhlia nyt sitä rakkautta!” morsiusneito Christina Karas kertoi The Sun– sivustolle.

Morsiusneidon ottamat kuvat saivat ikuistettua Heatherin ja hänen miehensä rakkauden ja sen onnen, jota he tunsivat – vaikkakin vain ohikiitävän hetken.

The Sun- sivusto kertoo, että Christina julkaisi kuvat Facebookissaan tämän tekstin kanssa:

”Rintasyövän vallattua koko kehon, pysäyttämätön Heather Lindsey keräsi voimansa vielä viimeiseen tekoon – avioituakseen Dave Mosherin kanssa sairaalaan kappelissa.

Ympärillä erityinen perhe, ystävät, lääkärit ja sairaalan henkilökunta jotka pitivät hänestä huolta, Heather nukkui pois alle 24 tuntia myöhemmin.”

Todella upea osoitus rakkaudesta ja Heather antaa meille kaikille tärkeän opetuksen: Koskaan ei saa pelätä rakkautta, eikä koskaan saa olla liian peloissaan elääkseen täysillä sitä aikaa, joka meille on annettu!

Lahjakas meikkaaja onnistuu poistamaan vähintään 10 vuotta asiakkailtaan: Katso uskomattomat tulokset

Talo on ainoastaan 37 neliömetriä pinta-alaltaan – katso upea kuvat sisältä niin olet myyty

Tämä video ikuisista ystävyksistä on todella sydäntälämmittävä, se on pakko katsoa uudelleen

Isä ja tyttäret tekevät hulvattoman esityksen suvun vuosittaiseen playback- kilpailuun

Kissan turkkia ei ole huollettu ja se on pahasti takkuuntunut – katso millaisen muodonmuutoksen se kokee

Kymmenen upeaa eläinkuvaa, jotka saavat suorastaan liikuttumaan kauneudellaan