Pariskunta adoptoi kolmoset, mutta viikkoa myöhemmin he kuulivat jotain aivan häkellyttävää!

Andy ja Sarah Justice eivät halunneet mitään sen enempää kuin omia lapsia. Yritettyään lasta usean vuoden ajan, he päättivät kokeilla muita keinoja. Koska koeputkihedelmöitys maksoi 250-500 000 kruunua, he päättivät adoptoida lapsen. Heidän ja tulevan äidin välille luotiinkin nopeasti yhteys.

Pariskunnan saapuessa ensimmäiseen ultraäänitutkimukseen, he yllättyivät. Tuleva äiti oli raskaana, mutta odotti kolmosia. Andy ja Sarah olivat hämmästyneitä ja samalla erittäin innoissaan. Kolmoset syntyivät kaksi kuukautta etuajassa ja siksi he jäivät sairaalaan saadakseen vastasyntyneiden hoitoa.

Ei kulunut kuin viikko ja Sarah varasi ajan lääkärille koska hän alkoi voida pahoin. Lääkäri antoi hänelle sekä hänen että miehensä kauan odottamaa uutista, mutta adoption vuoksi uutinen tuli järkytyksenä. Sarah oli raskaana ja odotti kaksosia.

”Olimme hyvin onnellisia. Tuliko hieman paniikki? Tietysti. Mutta olimme samalla hyvin onnellisia,” Sarah kertoo TulsaWorldille.

Perhe kasvoi kahdesta seitsemään perheenjäseneen alle vuodessa kun kaksoset Abigail ja Andrew saapuivat. Pariskunta kertoo käyttävänsä 84 tuttipulloa ja 300 vaippaa viikossa! Vaikka aikataulu onkin täysi ja pariskunta tuskin nukkuu öisin lainkaan, Sarah sen kummemmin kuin Andykään eivät haluaisit asioiden olevan toisin.

”Jumalan huumorintaju on uskomaton,” Sarah lopettaa.

Yhtä hämmentävää kuin sydäntä lämmittävää. Jaa ystävillesi Facebookissa jos olet samaa mieltä!