Palomiehet sammuttavat palavaa taloa – silloin he näkevät koiran kantavan kiireesti jotain suussaan ulos

Tulipaloissa aika on yleensä merkittävä tekijä. Palomiesten on oltava nopeita palon haltuun saamisessa ja sen varmistamisessa, että kaikki ovat ulkona palavasta talosta.

Tässä tapauksessa palomiehet saapuivat paikalle nopeasti löytäen perheen talon palamassa täydellä liekillä. He onnistuivat rajoittamaan liekkejä ja saivat nopeasti pelastettua perheen miltei vahingoittumattomina sisältä – ainoastaan pieniä palovammoja ja kauhua lukuunottamatta.

Kun palomiehet olivat lopettelemassa ja alkoivat siirtyä kohden autojaan, he huomasivat, että joku muukin oli pelastunut tulipalosta. Joku, jonka he eivät edes tienneet olevan palavassa talossa heidän sammuttaessaan sitä.

Amanda niminen koira oli kuljettanut 10 päivän ikäiset pentunsa turvaan palolta paloautoon! Kun se oli saanut pelastettua kaikki turvaan, se itse käpertyi niiden viereen ja varmisti, että kaikki olivat kunnossa. Palomiehet soittivat paikalle nopeasti eläinlääkärin, joka tarkisti emon ja pennut, jotka olivat onneksi kaikki kunnossa.

Palomiehet päättivät kuljettaa pennut mukanaan asemalle, josta käsin he pyrkivät löytämään näille hyvät kodit.

Amandan tarina on hyvä esimerkki vahvasta äidinvaistosta ja siitä, että jälkeläistensä puolesta on itse valmis vaikka riskeeraamaan henkensä – olitpa sitten koira tai ihminen.

Jaa tämä sydäntälämmittävä tarina sankarillisesta koiraäidistä myös ystävillesi!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *