maanantai, 4 helmikuu 2019

Nämä naiset ovat selvinneet rintasyövästä ja näyttävät rohkeasti tatuointien avulla miltä se näyttää

Sairaudet voivat jättää toisinaan meihin pitkäaikaisia tai pysyviä jälkiä. Toiset joutuvat kantamaan niiden johdosta arpia kehossaan ja tämä pätee etenkin moniin rintasyövän sairastaneisiin.

Tämä sairaus vaikuttaa todella moniin ihmisiin – sekä naisiin että miehiin – joten siitä puhuminen on todella tärkeää. Mitä aikaisemmin rintasyöpä havaitaan, sen parempi mahdollisuus siitä on selviytyä.

Viime lokakuussa valokuvaaja Sophie Holland julkaisi Instagram– tilillään rintasyövästä selviytyneiden naisten vartalokuvia hastagillä #InkedForACause.

Rintasyöpä on yksi naisten yleisimmistä syövistä ja hoitokeinona siinä usein on rinnanpoistoleikkaus, joko osittain tai kokonaan.

Mastektomia on vaikea hyväksyä, sillä se muuttaa yleensä pysyvästi koko kehonkuvaa. Rinnat ovat perinteisesti mielletty naiseuden ja äitiyden symboliksi ja niiden menettäminen koetaan yleensä hyvin negatiivisena asiana. Tästä johtuen monet naiset haluavatkin monesti uudelleenmuotoilua tai implantteja. Toiset naiset taas ovat valinneet kantaa ylpeänä tatuointeja, kuten nämä kuvissa nähtävät rohkeat naiset.

Kat on ollut virallisesti syöpävapaa puolitoista vuotta, kun taas Dana selätti syövän jo seitsemän ja puoli vuotta sitten.

Syövästä selviytyneet saavat lohtua näistä tatuoinneista. He valitsevat usein naisellisia kuvioita, jotka tekevät heidän kehoistaan vielä ainutlaatuisempia ja ne peittävät monesti rumat arvet katseilta.

Kimillä diagnosoitiin rintasyöpä yli 11 vuotta sitten ja hän on nyt ylpeä kukista rinnoillaan.

Christina on myös läpikäynyt mastectomian ja juhlii pian 5 syövätöntä vuottaan. Hän päätti valita kukkien sijaan rintaansa kauniin feenix- linnun.

Alla olevan kuvan Jennifer on valinnut hennon ja tyylikkään kuvan myötäilemään rintaansa. Hän on ollut syöpävapaa yli kuusi vuotta.

Tatuoinneilla naiset ovat saaneet lisää itseluottamusta, sillä monesti syöpädiagnoosin kuuleminen on todella traumaattinen kokemus ja asian hyväksyminen voi olla erityisen vaikeaa.

Rintasyöpä ei kuitenkaan vie keneltäkään naiseutta ja alla olevan kuvan Jen osoittaa tämän mainiosti, hän parani syövästään reilut kolme vuotta sitten.

Melissa on valinnut hieman erilaisen lähestymistavan ja kantaa nyt tatuointiaan suurella ylpeydellä. Hän sairasti rintasyövän yli 11 vuotta sitten.

Mylee halusi osallistua tällä kuvalla kampanjaan osoittakseen, että rintasyövän voi selättää ja silti olla upea ja vahva nainen. Hän juhlii pian neljättä syövätöntä vuottaan.

Tätä projektia veti mahtava tiimi, joka halusi kunnioittaa kauniita naisia, jotka ovat selviytyneet syövästä ja jotka ovat tatuointien kautta löytäneet uuden tavan hyväksyä kehonsa ja olla vahvempia kuin koskaan ennen.

Kannattaa motivoida kaikkia naisia käymään mammografiassa, sillä se on äärimmäisen tärkeää taudin löytämiseksi aikaisessa vaiheessa. Nämä naiset ovat mahtava esimerkki rohkeudesta ja voimasta ja he ovat jokainen todella kauniita. Katso oheinen video ja jaa tämä myös ystäviesi kanssa muistutuksena siitä, että sairaus ei määrittele ketään meistä!

Sängylle on laitettu kaksi omenaa - kissanpennun dramaattinen reaktio on naurattanut jo miljoonia

Kissanpentu näkee yhtäkkiä tunkeilijan kotonaan - päättää rohkeasti puolustaa kotiaan tältä vaaralta

Väsynyt vauva ei haluaisi millään mennä nukkumaan - perheen kissa kuitenkin puuttuu peliin

Omistajan kuoltua, koira on odottanut yli 80 päivää vilkasliikenteisen tien varressa, että omistaja palaisi

Poliisi on kirjoittamassa sakkoa, kun hän saa yllättäviä vieraita - sakkoa saava kuljettaja tarjoaa apuaan

Tuomaristo hämmästyy lasten aloittaessa Queenin klassikon - hetkeä myöhemmin heittäytyvät painiketta kohden

Nainen tarjoilee ronkelille linnulleen parsakaalia - linnun reaktio on saanut jo miljoonat nauruun

Perheen koira leikkii 1-vuotiaiden kolmospoikien kanssa - huvittava video on levinnyt vauhdilla verkossa

Pieni kettu on kiireellisen avun tarpeessa - eräs mies ryhtyy nopeasti toimeen

Lemmikkirotta touhuaa kuumeisesti - sen sisar saa siitä tarpeekseen ja näyttää sisarelleen nyrkkiä

Papukaija hiipii veljensä taakse - tämän leikkisän papukaijan touhuille ovat nauraneet jo tuhannet

Hevostallilla asusteleva kissa auttelee omaan tapaansa - katso miten hevonen reagoi siihen