maanantai, 4 helmikuu 2019

Nämä naiset ovat selvinneet rintasyövästä ja näyttävät rohkeasti tatuointien avulla miltä se näyttää

Sairaudet voivat jättää toisinaan meihin pitkäaikaisia tai pysyviä jälkiä. Toiset joutuvat kantamaan niiden johdosta arpia kehossaan ja tämä pätee etenkin moniin rintasyövän sairastaneisiin.

Tämä sairaus vaikuttaa todella moniin ihmisiin – sekä naisiin että miehiin – joten siitä puhuminen on todella tärkeää. Mitä aikaisemmin rintasyöpä havaitaan, sen parempi mahdollisuus siitä on selviytyä.

Viime lokakuussa valokuvaaja Sophie Holland julkaisi Instagram– tilillään rintasyövästä selviytyneiden naisten vartalokuvia hastagillä #InkedForACause.

Rintasyöpä on yksi naisten yleisimmistä syövistä ja hoitokeinona siinä usein on rinnanpoistoleikkaus, joko osittain tai kokonaan.

Mastektomia on vaikea hyväksyä, sillä se muuttaa yleensä pysyvästi koko kehonkuvaa. Rinnat ovat perinteisesti mielletty naiseuden ja äitiyden symboliksi ja niiden menettäminen koetaan yleensä hyvin negatiivisena asiana. Tästä johtuen monet naiset haluavatkin monesti uudelleenmuotoilua tai implantteja. Toiset naiset taas ovat valinneet kantaa ylpeänä tatuointeja, kuten nämä kuvissa nähtävät rohkeat naiset.

Kat on ollut virallisesti syöpävapaa puolitoista vuotta, kun taas Dana selätti syövän jo seitsemän ja puoli vuotta sitten.

Syövästä selviytyneet saavat lohtua näistä tatuoinneista. He valitsevat usein naisellisia kuvioita, jotka tekevät heidän kehoistaan vielä ainutlaatuisempia ja ne peittävät monesti rumat arvet katseilta.

Kimillä diagnosoitiin rintasyöpä yli 11 vuotta sitten ja hän on nyt ylpeä kukista rinnoillaan.

Christina on myös läpikäynyt mastectomian ja juhlii pian 5 syövätöntä vuottaan. Hän päätti valita kukkien sijaan rintaansa kauniin feenix- linnun.

Alla olevan kuvan Jennifer on valinnut hennon ja tyylikkään kuvan myötäilemään rintaansa. Hän on ollut syöpävapaa yli kuusi vuotta.

Tatuoinneilla naiset ovat saaneet lisää itseluottamusta, sillä monesti syöpädiagnoosin kuuleminen on todella traumaattinen kokemus ja asian hyväksyminen voi olla erityisen vaikeaa.

Rintasyöpä ei kuitenkaan vie keneltäkään naiseutta ja alla olevan kuvan Jen osoittaa tämän mainiosti, hän parani syövästään reilut kolme vuotta sitten.

Melissa on valinnut hieman erilaisen lähestymistavan ja kantaa nyt tatuointiaan suurella ylpeydellä. Hän sairasti rintasyövän yli 11 vuotta sitten.

Mylee halusi osallistua tällä kuvalla kampanjaan osoittakseen, että rintasyövän voi selättää ja silti olla upea ja vahva nainen. Hän juhlii pian neljättä syövätöntä vuottaan.

Tätä projektia veti mahtava tiimi, joka halusi kunnioittaa kauniita naisia, jotka ovat selviytyneet syövästä ja jotka ovat tatuointien kautta löytäneet uuden tavan hyväksyä kehonsa ja olla vahvempia kuin koskaan ennen.

Kannattaa motivoida kaikkia naisia käymään mammografiassa, sillä se on äärimmäisen tärkeää taudin löytämiseksi aikaisessa vaiheessa. Nämä naiset ovat mahtava esimerkki rohkeudesta ja voimasta ja he ovat jokainen todella kauniita. Katso oheinen video ja jaa tämä myös ystäviesi kanssa muistutuksena siitä, että sairaus ei määrittele ketään meistä!

Koira on yksinään pihassa ja sillä on tylsää - keksii nerokkaan keinon saada leikkikavereita

Tuntematon vierailee naisen veljen haudalla  - 70 vuotta myöhemmin sisar saa tietää totuuden

Pelastetut karitsat eivät suostu syömään ikävöidessään emoaan - katso, kun ne kuulevat tutun äänen

Perheen kissa on keksinyt takuuvarman herätyskeinon - perheen ei tarvitse enää käyttää herätyskelloa

Tytön ja kissan aamurutiini ihastuttaa ympäri maailman - katso mitä tämä suloinen kaksikko tekee aamuisin

Isompi koira näkee painajaisia nukkuessaan - silloin pieni koiranpentu tekee jotain todella suloista

Maaorava on nukkumassa sängyssä - katso mitä tapahtuu kun se herää uniltaan

Jos juot sitruunavettä lasillisen aamuisin, näin tulee tapahtumaan elimistössäsi

Neljä pikkutyttöä lahjoittaa viikkorahansa pelastaakseen vakavasti kaltoinkohdellun ja kärsineen koiran

Koiran omistaja joutui jättämään koiransa kuukausiksi hoitolaan - viimein he tapaavat toisensa uudelleen

"Vaarallinen" koira oli hylätty ja asukkaat pelkäsivät sitä -  katso mitä tapahtuu kun pelastajat lähestyvät

Koira menettää pentunsa tulipalossa ja masentuu - katso mitä tapahtuu, kun koira tapaa orvoksi jääneet pennut