maanantai, 4 helmikuu 2019

Nämä naiset ovat selvinneet rintasyövästä ja näyttävät rohkeasti tatuointien avulla miltä se näyttää

Sairaudet voivat jättää toisinaan meihin pitkäaikaisia tai pysyviä jälkiä. Toiset joutuvat kantamaan niiden johdosta arpia kehossaan ja tämä pätee etenkin moniin rintasyövän sairastaneisiin.

Tämä sairaus vaikuttaa todella moniin ihmisiin – sekä naisiin että miehiin – joten siitä puhuminen on todella tärkeää. Mitä aikaisemmin rintasyöpä havaitaan, sen parempi mahdollisuus siitä on selviytyä.

Viime lokakuussa valokuvaaja Sophie Holland julkaisi Instagram– tilillään rintasyövästä selviytyneiden naisten vartalokuvia hastagillä #InkedForACause.

Rintasyöpä on yksi naisten yleisimmistä syövistä ja hoitokeinona siinä usein on rinnanpoistoleikkaus, joko osittain tai kokonaan.

Mastektomia on vaikea hyväksyä, sillä se muuttaa yleensä pysyvästi koko kehonkuvaa. Rinnat ovat perinteisesti mielletty naiseuden ja äitiyden symboliksi ja niiden menettäminen koetaan yleensä hyvin negatiivisena asiana. Tästä johtuen monet naiset haluavatkin monesti uudelleenmuotoilua tai implantteja. Toiset naiset taas ovat valinneet kantaa ylpeänä tatuointeja, kuten nämä kuvissa nähtävät rohkeat naiset.

Kat on ollut virallisesti syöpävapaa puolitoista vuotta, kun taas Dana selätti syövän jo seitsemän ja puoli vuotta sitten.

Syövästä selviytyneet saavat lohtua näistä tatuoinneista. He valitsevat usein naisellisia kuvioita, jotka tekevät heidän kehoistaan vielä ainutlaatuisempia ja ne peittävät monesti rumat arvet katseilta.

Kimillä diagnosoitiin rintasyöpä yli 11 vuotta sitten ja hän on nyt ylpeä kukista rinnoillaan.

Christina on myös läpikäynyt mastectomian ja juhlii pian 5 syövätöntä vuottaan. Hän päätti valita kukkien sijaan rintaansa kauniin feenix- linnun.

Alla olevan kuvan Jennifer on valinnut hennon ja tyylikkään kuvan myötäilemään rintaansa. Hän on ollut syöpävapaa yli kuusi vuotta.

Tatuoinneilla naiset ovat saaneet lisää itseluottamusta, sillä monesti syöpädiagnoosin kuuleminen on todella traumaattinen kokemus ja asian hyväksyminen voi olla erityisen vaikeaa.

Rintasyöpä ei kuitenkaan vie keneltäkään naiseutta ja alla olevan kuvan Jen osoittaa tämän mainiosti, hän parani syövästään reilut kolme vuotta sitten.

Melissa on valinnut hieman erilaisen lähestymistavan ja kantaa nyt tatuointiaan suurella ylpeydellä. Hän sairasti rintasyövän yli 11 vuotta sitten.

Mylee halusi osallistua tällä kuvalla kampanjaan osoittakseen, että rintasyövän voi selättää ja silti olla upea ja vahva nainen. Hän juhlii pian neljättä syövätöntä vuottaan.

Tätä projektia veti mahtava tiimi, joka halusi kunnioittaa kauniita naisia, jotka ovat selviytyneet syövästä ja jotka ovat tatuointien kautta löytäneet uuden tavan hyväksyä kehonsa ja olla vahvempia kuin koskaan ennen.

Kannattaa motivoida kaikkia naisia käymään mammografiassa, sillä se on äärimmäisen tärkeää taudin löytämiseksi aikaisessa vaiheessa. Nämä naiset ovat mahtava esimerkki rohkeudesta ja voimasta ja he ovat jokainen todella kauniita. Katso oheinen video ja jaa tämä myös ystäviesi kanssa muistutuksena siitä, että sairaus ei määrittele ketään meistä!

Eläkkeelle jäänyttä opettajaa ylistetään hänen kirjeestään - oletko samaa mieltä?

Koira pääsee käsiksi naapurille tarkoitettuun pakettiin - omistaja löytää nolon sisällön

Kissa tuijottaa tarkkaan edessään olevaa paperia - sen yllättävä hyökkäys on huvittanut jo miljoonia

Koiranpentu tapaa vauvan ensimmäistä kertaa - katso suloinen tapaaminen

Koira menee lattialla olevan lapsen luokse - katso mitä tapahtuu, kun se loikkaa eteenpäin

Rakkari hyökkää yksinäisen eläkeläisen kimppuun keskellä yötä - saa katua aiettaan katkerasti

Hevonen imettää synnyttämäänsä varsaa, mutta silloin omistaja Jenni näkee jotain yllättävää

Kaikki nauravat 40-vuotiaalle - kun hän alkaa laulaa, sekä tuomaristo, että yleisö hämmästyvät

Mies ottaa kuvan raskaana olevasta vaimostaan - vasta kotona huomaa uskomattoman yksityiskohdan kuvassa

Intiassa on yli 35 miljoonaa katukoiraa - sydäntäsärkevä video näyttää yhden päivän katukoiran elämässä

Lidl vetää jälleen erän jauhelihaa takaisin salmonellan johdosta - keskeyttää yhteistyön lihatalon kanssa

Kissa yrittää herättää ystävänsä, mutta tämä sikeäuninen koira ei jaksa vielä herätä