Nainen selviytyi lento- onnettomuudesta, jossa kuoli 107 ihmistä – hän kiipeää lavalle ja hurmaa tuomarit

Musiikki voi olla todella terapeuttista: Siitä on meille seuraa, se lohduttaa, se motivoi. Joillekin musiikki voi toimia myös pelastuksena.

Vuonna 2005 16- vuotias Kechi nousi lentokoneeseen. Kukaan ei voinut aavistaa sitä, että hän oli toinen kahdesta, jotka selviytyivät tuhoisasta lento-onnettomuudesta tuona päivänä. Hän kuitenkin sai todella vakavia vammoja ja joutui olemaan kuukausia sairaalassa hoidettavana.

Musiikki auttoi hänet vaikeiden aikojen yli.

”Musiikki oli pakokeinoni ja pelastukseni, kun makasin sairaalavuoteella kykenemättä tekemään mitään. Siksi se on minulle erittäin tärkeää.”

Nuori nainen joutui läpikäymään yli 100 erilaista operaatiota, mutta hän oli todellinen taistelija ja selviytyi.

12 vuotta myöhemmin hän kävelee America’s Got Talent- ohjelman lavalle. Hän on valinnut kappaleekseen Ed Sheeranin upean ”Thinking Out Loud” – kappaleen.

Hänen upea äänensä ja hieno tulkintansa tästä kappaleesta vakuuttaa tuomariston ja hänen selviytymistarinansa onnistuu liikuttamaan heitä. Myös yleisö on haltioissaan hänen esityksestään!

Katso Kechin upea esitys oheiselta videolta ja jaa se ystävillesi, jos myös sinä olet vaikuttunut hänen päättäväisyydestään ja lahjakkuudestaan!