Nainen poseeraa bikineissä rannalla – hän haluaa näyttää kaikille jalkansa todella tärkeästä syystä

Isa-Bella Leclair on 21- vuotias nuori nainen ja monin tavoin tavallinen nuori. Yksi asia hänessä eroaa kuitenkin monista ikäisistään, mutta se ei kuitenkaan ole estänyt häntä elämästä juuri sillä tavalla kuin on aina halunnut.

Isa-Bella syntyi Parker Weber- syndrooman kanssa. Se on geneettinen tila, jonka aiheuttamana hänen toinen jalkansa alkoi turvota todella paljon. Hänen eripariset jalkansa saivat aikaan kummastelevia katseita, mutta se ei ole estänyt positiivista tyttöä elämästä täysillä. Sen sijaan, että olisi piilottanut jalkansa, hän sen sijaan haluaa toimia roolimallina muille ihmisille ympäri maailman. Hänen jalkansa kasvoi noin kaksi kertaa suuremmaksi kuin toinen ja se vaikeutti urheilemista ja vaatteiden löytämistä.

19 – vuotiaana hän päätti ladata nettiin kuvan itsestään bikineissä näyttääkseen kaikille todellisen itsensä.

”Minulle kauneus ei ole pelkästään ulkoista. Kun sanon jonkun henkilön olevan kaunis, näen jonkun, joka saa minut tuntemaan oloni hyväksi lähellään,” Isabella kertoo Metrolle.

Hänen kuvansa on levinnyt vauhdilla verkossa ja inspiroinut miljoonia ihmisiä ympäri maailman hyväksymään itsensä ja olemaan ylpeä siitä millainen on.

Katso oheinen inspiroiva video Isa-Bellasta ja jaa se myös ystävillesi, jos olet samaa mieltä, että jokainen on kaunis luonnostaan!