Nainen epäilee miehensä pettävän häntä – hän ei ollut uskoa korviaan kun papukaija teki tämän

Tullessaan kotiin töistä aikaisin eräänä päivänä, eräs Kuwaitilainen nainen hämmästyi nähdessään miehensä olevan jo kotona. Mies oli hermostunut ja hämillään, kuin olisi jäänyt kiinni jostain luvattomasta.

Arab Times- sanomalehden mukaan nainen alkoi siitä hetkestä epäillä, että hänen miehensä ei ollut uskollinen hänelle. Hänen epäilynsä alkoivat vahvistua, mutta hänellä ei ollut todisteita. Hän kuitenkin huomasi heidän papukaijansa alkaneen käyttäytyä oudosti.

parrot-1595829_960_720
Pixabay

Papukaija alkoi pitää merkillisiä ääniä ja äännähdyksiä, joita hän ei ollut koskaan ennen kuullut. Nainen alkoi kiinnittää huomiota papukaijaan ja kuunteli tarkemmin, mitä se oikein sanoi.

Hän järkyttyi huomatessaan, että papukaija imitoi hänen miestään, kun tämä oli hänelle uskoton!

Se imitoi flirttailevia keskusteluja hänen miehensä ja tämän rakastajattaren välillä. Papukaijan puheista nainen tajusi, että hänen miehellään oli suhde heidän taloudenhoitajaansa, joka kävi siivoamassa asuntoa sillä välin kun nainen itse oli töissä!

Aviorikos on Kuwaitissa laitonta, nimettömänä pysyttelevä nainen kertoi. Hän ilmiantoi miehensä poliisille ja toimitti näille myös papukaijan todisteena miehen uskottomuudesta!

ara-856574_960_720
Pixabay

Tämä ei ole ainoa kerta, kun papukaija on ilmiantanut omistajansa. Vuonna 2006 Ziggy niminen papukaija paljasti omistajansa tyttöystävän pettävän häntä.

NBC- uutistoimiston mukaan Ziggy huusi aika ajoin ”Rakastan sinua Gary!”, vaikka poikaystävän nimi oli Chris. Papukaija myös imitoi suutelun ääniä.

Aluksi mies ajatteli papukaijan kuuleen nimen ’Gary’ televisiosta, mutta myöhemmin selvisi, että hänen tyttöystävällään oli suhde tämän Gary nimiseen kollegaan.

blue-and-yellow-macaws-1653192_960_720
Pixabay

Vaikka emme täysin usko siihen, että papukaijan todistus kelpaa oikeudessa, on selvää, että näiden puheliaiden lintujen avulla totuus saatiin kuitenkin selville näissä kahdessa tapauksessa.

Jaa tämä uskomaton tarina myös ystävillesi!