Nainen ajatteli nähneensä kulkukoiran kadulla – kun se lähestyy, hän kuitenkin tajuaa totuuden


Hope For Paws-järjestö sai viestin eräältä naiselta, joka oli nähnyt kodittoman koiran Los Angelesin kaduilla. Järjestö pelastaa katukoiria Kaliforniassa, ja nähtyään kuvan koiraparasta he ryhtyivät heti toimeen.

Koira oli pahasti avun tarpeessa, ja näytti myös todella erilaiselta kuin muut koirat. Katukoira saattoi olla koirasusi, joka on suden ja koiran risteymä.

Hope For Paws kiirehti paikalle, jossa koirasusi oli viimeksi nähty. Saavuttuaan paikalle he löysivät huonokuntoisen koirasuden, jonka he nimesivät Juliaksi.

Tilanne oli pahempi, kuin he olivat aluksi kuvitelleet. Julialla oli monia infektiota, sen ihosta vuosi verta ja se oli todella laiha.

Pelastajat onnistuivat ohjaamaan koiran sisään aidattuun puutarhaan ja lähestyivät sitä varovaisesti. Silloin he myös huomasivat vanhan ja kuluneen köyden, joka roikkui koiran kaulasta surullisena muistutuksena siitä, että sillä oli kenties ollut parempi elämä ennen tätä.

Pelokas koirasusi oli aluksi hyvin epäilevä, kun ihmiset lähestyivät sitä, mutta söi kuitenkin kiitollisena sille annettua ruokaa. Nääntynyt koira söi varoen puremasta ruokkivaa kättä.

Parinkymmenen minuutin jälkeen Julia pystyi luottamaan pelastajiinsa sen verran, että he saivat laitettua koiralle talutushihnan.

Väsynyt ja nääntynyt Julia nautti silityksistä ja saamastaan rakkaudesta, ja sen pelko muuttui helpotukseksi.

Pelastajat ottivat sen mukaan autoonsa.

Eläinlääkäri tutki koiran, ja totesi sen olevan todella huonossa kunnossa. Sillä oli vakava kapi ja tulehduksia ihossa.

Sen kynsiä ei oltu leikattu pitkään aikaan ja sen tassut olivat turvonneet.

Koira oli myös pahasti kylvyn tarpeessa.

Julian iho alkoi tulehdusten takia vuotaa verta kun se pestiin.

Vasta kun kaikki lika oli pesty pois, ymmärrettiin, kuinka vakava koiran ihotulehdus oli.

Kivusta ja hämmentävästä tilanteesta huolimatta Julia oli erittäin kiltti ihmisiä kohtaan. Koiraa kuivatessa se nojasi päänsä hoitajansa käteen, onnellisena siitä, että elämä kadulla oli ohi.

Vihdoinkin puhtaana ja vatsa täynnä ruokaa Julia meni levolle lämpimän viltin päälle.

Koiraparalla on vielä pitkä matka edessä, mutta se tulee tervehtymään täysin. Jo pelkästään parissa päivässä sen olo on parantunut huomattavasti.

Julia on täysin ihastunut pelastajiinsa, ja osoittaa kiitollisuuttaan päivittäin. Sen häntä ei vielä heilu, mutta koira nojailee hellyttävästi päätään pelastajiaan päin.

Kukaan ei tiedä mistä koirasusi on tullut, mutta kun se on terve taas, se tulee saamaan uuden rakastavan kodin.

Pelastajat aikovat myös varmistaa, mikäli Julia on koirasusi tai vain epätavallinen sekarotuinen husky. Varmaa on kuitenkin, että se tulee saamaan onnellisen elämän.

Jaa tämä upea pelastustarina myös ystävillesi!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *