Nainen adoptoi koiran joka oli joutumassa lopetetuksi – kuukausi tästä, koiran käytös pelastaa henkiä

Eräs koira oli joutumassa lopetettavaksi, koska kukaan ei halunnut sitä. Viime hetkellä eräs nainen kuitenkin ihastuu tähän sekarotuiseen koiraan ja päättää adoptoida sen. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä, kunnes eräänä päivänä koira alkaa murista omistajalleen ja yrittää ohjata häntä ulos talosta.

3- vuotias Kailey oli lähellä joutua lopetettavaksi, sillä se oli ollut jo lähes vuoden eläinsuojassa Georgiassa, kertoo sivusto LittleThings.

Jacqueline Berlin ja Keith Santer-Perham, koiran sijaisvanhemmat, kertoivat, että koira oli siellä tietystä syystä: se ei sietänyt kovin hyvin vieraiden ihmisten kosketusta, sillä sille oli tapahtunut jotain menneisyydessä.

Lopulta Jaqueline kirjoitti Facebookiin, toivoen sitä kautta löytävänsä tälle koiralle vielä uuden isännän ja uuden mahdollisuuden. Ja näin onneksi tapahtuikin! Suzy Chandler soitti koirasta ja halusi adoptoida Kaileyn.

Oltuaan noin kuukauden päivät Suzyn luona, koira kuitenkin eräänä aamuna alkoi käyttäytyä oudosti. Se haukkui kovaan ääneen, tuijotti emäntäänsä ja murisi, aivan kuin saadakseen tämä n huomion.

Kun Suzy sitten päätti viedä koiran ulos, tämä vetikin hänet välittömästi puutarhaan jossa Suzy järkytyksekseen haistoi kaasun hajun! Hän soitti välittömästi hälytyskeskukseen asiasta. Kaasun haju osoittautui tulevan läheisestä asuintalosta, jossa asui useita lapsiperheitä. Kaileyn käyttäytyminen tuona päivänä, saattoi pelastaa joukon ihmisiä vaaralliselta kaasuvuodolta!

Suzy toivoo, että Kaileyn sankarillinen toiminta saa ihmiset antamaan näille hyljeksityille koirille toisen mahdollisuuden – vaikka ne vaatisivatkin hieman enemmän huomiota ja hoitoa.

Katso oheinen video Kaileyn sankarillisesta toiminnasta ja jaa se myös ystävillesi!