tiistai, 11 syyskuu 2018

Näillä vinkeillä voit tarkastaa, ovatko rintaliivisi oikean kokoiset

Vaikka valtaosa naisista käyttää rintaliivejä ei todellisuudessa kovinkaan monella ole selkeää käsitystä siitä, millaiset rintaliivien todella tulisi olla päällä. Olemme tämän johdosta keränneet tähän neljä vinkkiä oikean kokoisten rintaliivien hankintaan.

Monet voivat ajatella, että rintaliivien ei tarvitse kuin sopia suurinpiirtein päälle. Niiden takana on kuitenkin todella paljon tieteeseen perustuvaa asiaa, joita monet eivät tiedä, vaikka ovatkin käyttäneet rintaliivejä koko ikänsä.

Kunnollinen rintaliivi tarjoaa tukea juuri oikealla tavalla, vähentäen rasitusta niskoille ja yläselälle. Tässä on muutama vinkki, joita noudattamalla voi helpommin löytää itselleen oikeanlaiset rintaliivit.

Oikea koko

Oikean koon löytäminen voi olla vaikeaa, mutta se on myös tärkein asia kun ostetaan rintaliivejä. Oikea rintaliivi ei tarkoita pelkästään sitä, että se näyttää päällä hyvältä, vaan se tarjoaa myös parempaa ryhtiä, selkäkipuihin helpotusta ja mukavuutta jokapäiväiseen elämään, kerrotaan Triumphin kotisivuilla.

Vaihe 1: Mittaa ympärysmitta aivan rintojen alapuolelta ja tämän jälkeen pyöristä se lähimpään viidellä jaolliseen, eli 75, 80, 85 ja niin edelleen.

Vaihe 2: Oikean kuppikoon mittaaminen pitäisi tehdä siitä mistä rinta on suurin. Pidä mitta suhteellisen löysänä, sillä tulos voi olla väärä, mikäli mittanauha on liian tiukalla. Lue mitta ja katso oikea koko kuppikoon taulukosta.

Taulukoita löytyy yleensä liikkeistä ja myös netistä.

Kun rintaliivi on tukeva, mutta myös mukava eikä kiristä, olet löytänyt oikean koon.

Kuppi

Kannattaa muistaa, että rinnat eivät saisi "pursuta" mistään ulos, eivät ylhäältä, sivuista tai nauhan alta.

Sopivan kokoinen rintaliivi tarjoaa tukea, mutta ei ole liian tiukka. Yksi testi oikeasta kuppikoosta voidaan tehdä tällä tavalla: nosta kädet pään yläpuolelle. Jos rintaliivien alaosa pysyy hyvin kiinni, kuppikoko on oikea, mutta jos liivit irtoavat rintojen alapuolelta, kuppikoko on todennäköisesti liian pieni.

Liian tiukat olkaimet

Jos on iso kuppikoko, kannattaa valita leveämpi olkain, sillä kapea olkain voi kipeyttää helposti hartiat. Jos olkain pureutuu hartioihin, kannattaa tarkistaa myös se, onko ympärysmitta liian iso, jolloin olkain joutuu tekemään enemmän töitä tuen antamiseksi.

Milloin rintaliivit pitäisi vaihtaa?

Suurimmalla osalla on vähintään yhdet rintaliivit, jotka ovat jo liian vanhat, mutta jotka ovat palvelleet niin hyvin, ettei niitä halua heittää pois.

Se kuinka pitkään rintaliivit kestävät, riippuu siitä kuinka paljon niitä käytetään. Jos sinulla on 2-3 eri rintaliivit, kestävät hyvät liivit usein noin vuoden verran.

Mutta niin kauan kuin tunnet liivien tukevan hyvin ja liivit tuntuvat mukavilta päällä, ei ole välttämättä tarvetta ostaa uusia.

Kuten huomasitte, oikeankokoisten rintaliivien valinnassa pitää huomioida monia eri asioita ja toivottavasti näistä edellä olevista vinkeistä oli teille hyötyä!

Jaa nämä vinkit myös ystävillesi!

Pesukarhut söivät pienen Charlotten kasvot - 11 vuotta myöhemmin hänelle tehdään elämän mullistava operaatio

Suloinen koira menee pojan luoksen ja tekee jotain upeaa - Todella ihana nähdä!

Moottoripyöräilijä huomaa joessa jotain - tajutessaan sen olevan koiranpentu, toimii nopeasti

Typerät turistit vahingoittavat krokotiilia heittämällä sitä kivillä, jotta saisivat sen lähtemään liikkeelle

Mies adoptoi vanhan hylätyn koiran: Eräänä päivänä koira pysähtyy ja katsoo ylöspäin

Palomies pelastaa vauvan hengen - turvakamera taltioi koko tapahtuman

Lintu taistelee itsensä ovenraosta - sen huvittava käytös onnistumisen jälkeen saa purskahtamaan nauruun

Perheen uusi koiranpentu pääsee mysteerisesti vapaaksi häkistään - valvontakamera paljastaa mitä tapahtuu

Rouva osallistuu The Voice-kilpailuun - tuomaristo yllättyy kuullessaan ABBA:n hitin täysin uudella tavalla

Nainen on 35 viikolla raskaana - se ei kuitenkaan estä häntä tarjoamasta mahtavaa salsa-esitystä

Kulkukissa "kerjää" sisäänpääsyä miehen kotiin - pian mies saa huomata todellisen syyn

Tanssii tähtien kanssa finalistit ovat selvillä - Tämä kolmikko nähdään ensi sunnuntaina tanssilattialla