tiistai, 11 syyskuu 2018

Näillä vinkeillä voit tarkastaa, ovatko rintaliivisi oikean kokoiset

Vaikka valtaosa naisista käyttää rintaliivejä ei todellisuudessa kovinkaan monella ole selkeää käsitystä siitä, millaiset rintaliivien todella tulisi olla päällä. Olemme tämän johdosta keränneet tähän neljä vinkkiä oikean kokoisten rintaliivien hankintaan.

Monet voivat ajatella, että rintaliivien ei tarvitse kuin sopia suurinpiirtein päälle. Niiden takana on kuitenkin todella paljon tieteeseen perustuvaa asiaa, joita monet eivät tiedä, vaikka ovatkin käyttäneet rintaliivejä koko ikänsä.

Kunnollinen rintaliivi tarjoaa tukea juuri oikealla tavalla, vähentäen rasitusta niskoille ja yläselälle. Tässä on muutama vinkki, joita noudattamalla voi helpommin löytää itselleen oikeanlaiset rintaliivit.

Oikea koko

Oikean koon löytäminen voi olla vaikeaa, mutta se on myös tärkein asia kun ostetaan rintaliivejä. Oikea rintaliivi ei tarkoita pelkästään sitä, että se näyttää päällä hyvältä, vaan se tarjoaa myös parempaa ryhtiä, selkäkipuihin helpotusta ja mukavuutta jokapäiväiseen elämään, kerrotaan Triumphin kotisivuilla.

Vaihe 1: Mittaa ympärysmitta aivan rintojen alapuolelta ja tämän jälkeen pyöristä se lähimpään viidellä jaolliseen, eli 75, 80, 85 ja niin edelleen.

Vaihe 2: Oikean kuppikoon mittaaminen pitäisi tehdä siitä mistä rinta on suurin. Pidä mitta suhteellisen löysänä, sillä tulos voi olla väärä, mikäli mittanauha on liian tiukalla. Lue mitta ja katso oikea koko kuppikoon taulukosta.

Taulukoita löytyy yleensä liikkeistä ja myös netistä.

Kun rintaliivi on tukeva, mutta myös mukava eikä kiristä, olet löytänyt oikean koon.

Kuppi

Kannattaa muistaa, että rinnat eivät saisi "pursuta" mistään ulos, eivät ylhäältä, sivuista tai nauhan alta.

Sopivan kokoinen rintaliivi tarjoaa tukea, mutta ei ole liian tiukka. Yksi testi oikeasta kuppikoosta voidaan tehdä tällä tavalla: nosta kädet pään yläpuolelle. Jos rintaliivien alaosa pysyy hyvin kiinni, kuppikoko on oikea, mutta jos liivit irtoavat rintojen alapuolelta, kuppikoko on todennäköisesti liian pieni.

Liian tiukat olkaimet

Jos on iso kuppikoko, kannattaa valita leveämpi olkain, sillä kapea olkain voi kipeyttää helposti hartiat. Jos olkain pureutuu hartioihin, kannattaa tarkistaa myös se, onko ympärysmitta liian iso, jolloin olkain joutuu tekemään enemmän töitä tuen antamiseksi.

Milloin rintaliivit pitäisi vaihtaa?

Suurimmalla osalla on vähintään yhdet rintaliivit, jotka ovat jo liian vanhat, mutta jotka ovat palvelleet niin hyvin, ettei niitä halua heittää pois.

Se kuinka pitkään rintaliivit kestävät, riippuu siitä kuinka paljon niitä käytetään. Jos sinulla on 2-3 eri rintaliivit, kestävät hyvät liivit usein noin vuoden verran.

Mutta niin kauan kuin tunnet liivien tukevan hyvin ja liivit tuntuvat mukavilta päällä, ei ole välttämättä tarvetta ostaa uusia.

Kuten huomasitte, oikeankokoisten rintaliivien valinnassa pitää huomioida monia eri asioita ja toivottavasti näistä edellä olevista vinkeistä oli teille hyötyä!

Jaa nämä vinkit myös ystävillesi!

Nainen synnyttää ensimmäisen lapsensa 72- vuotiaana - ei kadu päätöstään

Isä heittää vauvaa ilmaan - silloin perheen koira juoksee paikalle saaden kaikki nauramaan

Murskaa nachoja astiaan ja kaada täyte päälle: lopputulos näyttää todella herkulliselta

Kolmen vuoden ajan ja odottaa samassa paikassa - vanha elefantti odottaa parasta ystäväänsä

2 miestä löytävät vihaisen otuksen jumissa karhuansasta - lähestyessään sitä huomaavat tilanteen vakavuuden

Tässä on "avaruuslehmä" Celeste, joka on onnistunut hurmaamaan koko maailman

Naapurit valittavat kovasta metelistä - omistaja yllättyy nähdessään valvontakameran videon

Nainen kieltäytyy keräämästä koiransa kakkoja - saa katua sitä hetken päästä

Ainoastaan harvat näkevät kuvaan piilotetun eläimen - näetkö sinä?

Uusi laki: Täällä on kiellettyä jättää koiraa ulos kylmään - vankeusrangaistuksen uhalla

Häät keskeytyvät äkillisesti ja morsiamen kääntyessä, hän näkee jonkun nousevat kirkonpenkistä

Kissa on pudonnut veteen eikä pääse ylös - silloin koira tulee apuun