tiistai, 11 syyskuu 2018

Näillä vinkeillä voit tarkastaa, ovatko rintaliivisi oikean kokoiset

Vaikka valtaosa naisista käyttää rintaliivejä ei todellisuudessa kovinkaan monella ole selkeää käsitystä siitä, millaiset rintaliivien todella tulisi olla päällä. Olemme tämän johdosta keränneet tähän neljä vinkkiä oikean kokoisten rintaliivien hankintaan.

Monet voivat ajatella, että rintaliivien ei tarvitse kuin sopia suurinpiirtein päälle. Niiden takana on kuitenkin todella paljon tieteeseen perustuvaa asiaa, joita monet eivät tiedä, vaikka ovatkin käyttäneet rintaliivejä koko ikänsä.

Kunnollinen rintaliivi tarjoaa tukea juuri oikealla tavalla, vähentäen rasitusta niskoille ja yläselälle. Tässä on muutama vinkki, joita noudattamalla voi helpommin löytää itselleen oikeanlaiset rintaliivit.

Oikea koko

Oikean koon löytäminen voi olla vaikeaa, mutta se on myös tärkein asia kun ostetaan rintaliivejä. Oikea rintaliivi ei tarkoita pelkästään sitä, että se näyttää päällä hyvältä, vaan se tarjoaa myös parempaa ryhtiä, selkäkipuihin helpotusta ja mukavuutta jokapäiväiseen elämään, kerrotaan Triumphin kotisivuilla.

Vaihe 1: Mittaa ympärysmitta aivan rintojen alapuolelta ja tämän jälkeen pyöristä se lähimpään viidellä jaolliseen, eli 75, 80, 85 ja niin edelleen.

Vaihe 2: Oikean kuppikoon mittaaminen pitäisi tehdä siitä mistä rinta on suurin. Pidä mitta suhteellisen löysänä, sillä tulos voi olla väärä, mikäli mittanauha on liian tiukalla. Lue mitta ja katso oikea koko kuppikoon taulukosta.

Taulukoita löytyy yleensä liikkeistä ja myös netistä.

Kun rintaliivi on tukeva, mutta myös mukava eikä kiristä, olet löytänyt oikean koon.

Kuppi

Kannattaa muistaa, että rinnat eivät saisi "pursuta" mistään ulos, eivät ylhäältä, sivuista tai nauhan alta.

Sopivan kokoinen rintaliivi tarjoaa tukea, mutta ei ole liian tiukka. Yksi testi oikeasta kuppikoosta voidaan tehdä tällä tavalla: nosta kädet pään yläpuolelle. Jos rintaliivien alaosa pysyy hyvin kiinni, kuppikoko on oikea, mutta jos liivit irtoavat rintojen alapuolelta, kuppikoko on todennäköisesti liian pieni.

Liian tiukat olkaimet

Jos on iso kuppikoko, kannattaa valita leveämpi olkain, sillä kapea olkain voi kipeyttää helposti hartiat. Jos olkain pureutuu hartioihin, kannattaa tarkistaa myös se, onko ympärysmitta liian iso, jolloin olkain joutuu tekemään enemmän töitä tuen antamiseksi.

Milloin rintaliivit pitäisi vaihtaa?

Suurimmalla osalla on vähintään yhdet rintaliivit, jotka ovat jo liian vanhat, mutta jotka ovat palvelleet niin hyvin, ettei niitä halua heittää pois.

Se kuinka pitkään rintaliivit kestävät, riippuu siitä kuinka paljon niitä käytetään. Jos sinulla on 2-3 eri rintaliivit, kestävät hyvät liivit usein noin vuoden verran.

Mutta niin kauan kuin tunnet liivien tukevan hyvin ja liivit tuntuvat mukavilta päällä, ei ole välttämättä tarvetta ostaa uusia.

Kuten huomasitte, oikeankokoisten rintaliivien valinnassa pitää huomioida monia eri asioita ja toivottavasti näistä edellä olevista vinkeistä oli teille hyötyä!

Jaa nämä vinkit myös ystävillesi!

Hylätyt koiranpennut ovat vailla emoa - löytävät itselleen yllättävän sijaisemon

Uusi naurettava haaste leviää internetissä - yhä useammat vanhemmat heittävät juustoa lastensa kasvoille

8 koiranpentua pelastetaan viemäristä - pelastajat saavat yllättyä kuullessaan etteivät pennut ole koiria

Vastasyntynyt koiranpentu löytyy jalkakäytävältä - pentu osoittaa olevansa kuitenkin sinnikäs taistelija

Kynnystä pelkäävä minihevonen kerää rohkeutensa - katso kun se voittaa pelkonsa

Musertunut koira joutui eroon lehmästä joka kasvatti sen - katso kun ne pääsevät viimein takaisin yhteen

Hevonen näkee pehmolelun aidan päällä - siitä seuraa riemastuttava hetki

Hevonen pääsee tapaamaan vanhat ystävänsä - katso niiden upeat reaktiot

Nainen kuvitteli matkustavansa sisarensa kanssa Rodokselle, mutta saa yllätyksen jota ei koskaan unohda

Leonora adoptoi koiranpennun jota kukaan ei halunnut - viikkoja siitä hän saa selville koiran salaisuuden

Mies ja koira ovat lähteneet pulkkailemaan - video on hauskin mitä olemme hetkeen nähneet

Bengalinkissat tutkivat uteliaana lasten liukumäkeä - sitten seuraa jotain todella huvittavaa