tiistai, 11 syyskuu 2018

Näillä vinkeillä voit tarkastaa, ovatko rintaliivisi oikean kokoiset

Vaikka valtaosa naisista käyttää rintaliivejä ei todellisuudessa kovinkaan monella ole selkeää käsitystä siitä, millaiset rintaliivien todella tulisi olla päällä. Olemme tämän johdosta keränneet tähän neljä vinkkiä oikean kokoisten rintaliivien hankintaan.

Monet voivat ajatella, että rintaliivien ei tarvitse kuin sopia suurinpiirtein päälle. Niiden takana on kuitenkin todella paljon tieteeseen perustuvaa asiaa, joita monet eivät tiedä, vaikka ovatkin käyttäneet rintaliivejä koko ikänsä.

Kunnollinen rintaliivi tarjoaa tukea juuri oikealla tavalla, vähentäen rasitusta niskoille ja yläselälle. Tässä on muutama vinkki, joita noudattamalla voi helpommin löytää itselleen oikeanlaiset rintaliivit.

Oikea koko

Oikean koon löytäminen voi olla vaikeaa, mutta se on myös tärkein asia kun ostetaan rintaliivejä. Oikea rintaliivi ei tarkoita pelkästään sitä, että se näyttää päällä hyvältä, vaan se tarjoaa myös parempaa ryhtiä, selkäkipuihin helpotusta ja mukavuutta jokapäiväiseen elämään, kerrotaan Triumphin kotisivuilla.

Vaihe 1: Mittaa ympärysmitta aivan rintojen alapuolelta ja tämän jälkeen pyöristä se lähimpään viidellä jaolliseen, eli 75, 80, 85 ja niin edelleen.

Vaihe 2: Oikean kuppikoon mittaaminen pitäisi tehdä siitä mistä rinta on suurin. Pidä mitta suhteellisen löysänä, sillä tulos voi olla väärä, mikäli mittanauha on liian tiukalla. Lue mitta ja katso oikea koko kuppikoon taulukosta.

Taulukoita löytyy yleensä liikkeistä ja myös netistä.

Kun rintaliivi on tukeva, mutta myös mukava eikä kiristä, olet löytänyt oikean koon.

Kuppi

Kannattaa muistaa, että rinnat eivät saisi "pursuta" mistään ulos, eivät ylhäältä, sivuista tai nauhan alta.

Sopivan kokoinen rintaliivi tarjoaa tukea, mutta ei ole liian tiukka. Yksi testi oikeasta kuppikoosta voidaan tehdä tällä tavalla: nosta kädet pään yläpuolelle. Jos rintaliivien alaosa pysyy hyvin kiinni, kuppikoko on oikea, mutta jos liivit irtoavat rintojen alapuolelta, kuppikoko on todennäköisesti liian pieni.

Liian tiukat olkaimet

Jos on iso kuppikoko, kannattaa valita leveämpi olkain, sillä kapea olkain voi kipeyttää helposti hartiat. Jos olkain pureutuu hartioihin, kannattaa tarkistaa myös se, onko ympärysmitta liian iso, jolloin olkain joutuu tekemään enemmän töitä tuen antamiseksi.

Milloin rintaliivit pitäisi vaihtaa?

Suurimmalla osalla on vähintään yhdet rintaliivit, jotka ovat jo liian vanhat, mutta jotka ovat palvelleet niin hyvin, ettei niitä halua heittää pois.

Se kuinka pitkään rintaliivit kestävät, riippuu siitä kuinka paljon niitä käytetään. Jos sinulla on 2-3 eri rintaliivit, kestävät hyvät liivit usein noin vuoden verran.

Mutta niin kauan kuin tunnet liivien tukevan hyvin ja liivit tuntuvat mukavilta päällä, ei ole välttämättä tarvetta ostaa uusia.

Kuten huomasitte, oikeankokoisten rintaliivien valinnassa pitää huomioida monia eri asioita ja toivottavasti näistä edellä olevista vinkeistä oli teille hyötyä!

Jaa nämä vinkit myös ystävillesi!

Omistaja viheltää koiralle pellolta  ja siitä seuraa hulvattoman hauska näky koiran sukeltaessa heinikkoon

Leijona ei ole menettänyt vaistojaan - nappaa varomattoman saaliin aitauksessaan

Koiralla ja papukaijalla on erityinen aamurituaali - katso mitä nämä ystävykset tekevät

Koiralla on hieman vatsavaivoja ja sen on pakko vapauttaa kaasua - video on katsottu jo 5  miljoonaa kertaa

17-vuotias poika tekee täydellisen pienoismallin WTC-kaksoistorneista vanhempiensa autotallissa

Perhe haluaa sinun näkevän tämän videon: Videolla kännykkää ajaessaan räpläävä kuljettaja tappaa 3 lasta

Koira ei halua lähteä eläinlääkäriin - sen nerokas niksi on saanut jo miljoonat nauramaan

Palomiehet kutsutaan hätiin, kun koira haluaa katsella maisemia hieman ylempää

Marian megavatsa kiehtoi tuhansia ihmisiä - nyt pienokaiset ovat syntyneet

Kaikki hyljeksivät poikaa jolla on Down syndrooma - silloin yksi tyttö järjestää hänelle upean yllätyksen

Majesteettinen ori huomaa erikoisia naapureita viereisellä laitumella - pistää pystyyn shown

Sydäntäsärkevä pelastusoperaatio: He pelastavat kuusi koiraa hukkumiskuolemalta