maanantai, 10 syyskuu 2018

Morsian peruu ylelliset häät, koska vieraat kieltäytyvät maksamasta 1000 € osallistumisesta

Pettynyt morsian kertoo joutuvansa perumaan ylelliset satuhäänsä koska vieraat kieltäytyivät maksamasta 1000 € osallistumisestaan niihin.

Eräs Kanadasta kotoisin oleva morsian, joka tunnetaan nimellä 'Susan', oli menossa naimisiin elämänsä rakkauden kanssa ja häät maksoivat arviolta 60 000 euroa. Neljä päivää ennen häitä tilaisuus kuitenkiin peruttiin, sillä pariskunta ei pystynyt maksamaan niitä. Pelkästään häät eivät peruuntuneet, mutta myös parisuhde oli ohi, kirjoittaa Daily Mail.

Morsian kertoi Facebook-julkaisussa selvästi, että tiesi kenen syy häiden peruuntuminen oli ja hän kertoi sen melko erikoisessa, pitkässä julkaisussa.

“Rakkaat ystävät, suurella surulla ilmoitan, että häämme ovat peruuntuneet. Pyydän anteeksi sitä, että peruminen tapahtui ainoastaan neljä päivää aikaisemmin.

Valitettavasti sulhanen ja minä olemme eronneet muutaminen viimeaikaisten, korjaamattomien ongelmien johdosta. Olemme päättäneet lopettaa suhteemme ja jatkaa eri suuntiin elämässämme."

Susan selitti pitkässä postissaan miksi hänen suhteensa oli päättynyt niin äkillisesti ja syyksi hän kertoi sen etteivät heidän häävieraansa olleet suostuneet maksamaan pyydettyä 1000 € (1500 dollaria) osallistumisestaan häihin.

Pixabay (kuvituskuva)

“Minä hyvin yksiselitteisesti pyysin rahaa häälahjaksi. Kuinka voisimme pitää unelmahäämme ilman riittävää rahoitusta?

Me olemme uhranneet niin paljon asian eteen ja jokaiselta vieraalta pyydettiin ainoastaan 1000 euroa. Me puhuimme muutaman henkilön kanssa ja he lupasivat jopa enemmän meidän unelmamme toteuttamiseksi.

Joten 1000 euron pyytäminen per henkilö ei ollut mitenkään erityistä. Me teimme sen selväksi: Jos et ollut valmis maksamaan, et saisi kutsua meidän ylellisiin häihimme."

Osoittautui, että ainoastaan kahdeksan kutsuttua vierasta oli valmis maksamaan pyydetyn 1000 euroa. Susan oli raivoissaan asiasta ja kirjoitti: "Kuinka pystyisimme koskaan saamaan ylelliset häät ilman ystäviemme apua?"

Morsian oli säästänyt häitään varten noin 10 000 euroa ja perustanut myös GoFundMe-kampanjan, joka ei kuitenkaan tuottanut kuin noin 150 euroa morsiamen suureksi yllätykseksi. Tavoiteltuun 60 000 euroon oli siis melkoisesti matkaa.

Pariskunta keskusteli pitkään asiasta ja kun sulhanen yritti vielä ehdottaa naimisiin menemistä Las Vegasissa kustannusten minimoimiseksi, morsiamen pinna paloi. Hän oli todella loukkaantunut sulhasensa ehdotuksesta ja lopulta heidän parisuhteensa ei enää kestänyt tätä jupakkaa.

Hän myös julisti, että hänen pikkumaiset sukulaisensa olivat lopulta turmelleet hänen unelmansa ja kokee olevansa petetty heidän taholtaan. Hänen serkkunsa oli kirjoittanut vastiineena, että Susanilla oli pitkään ollut pakkomielle Kardashianeista ja että hänestä oli tullut ajan kuluessa todella materialistinen, vaikka hänellä ei ollut siihen varaa.

Toivottavasti Susan otti hieman aikalisää miettiäkseen tavoitteitaan elämässään hieman uusiksi. 

Kukaan ei uskonut katukissan näkevän mitään - nyt entisen katukissan katse kuitenkin hurmaa kaikki

Orvoksi jääneet pienet ankanpoikaset saavat uuden "adoptioäidin" - niiden uusi äiti kulkee neljällä jalalla

16-vuotias kuolee mökkiin koulun retkellä - 9 kuukautta myöhemmin kuolinavauksessa selviää epätavanomainen syy

Tyttö menee lähemmäs ja alkaa matkia vartijaa - se mitä vartija tekee, saa kaikki purskahtamaan nauruun

Kissa saadaan kiinni itse teosta - silloin se tekee jotain todella huvittavaa

Kissa kaipasi parasta ystäväänsä tämän ollessa poissa - omistaja saa hämmästyä kissan käytöksestä

Omistaja on ollut poissa pitkään - koirat ovat onnesta soikeina nähdessään hänet 6 kuukauden eron jälkeen

Tyttö yrittää opettaa koiraa istumaan - he eivät ymmärrä toisiaan, kunnes koira huomaa tytön kädessä jotain

Poika on vammautunut vakavasti ja lähellä kuolemaa, kunnes hän tapaa tämän koiran

Poliisi hälytetään tehtävälle moottoritielle - eksynyt kana ei suostu tanssimaan virkavallan pillin mukaan

Tyttö yritti pelastaa koiransa, molemmat menehtyivät - vanhemmat tekivät erityisen päätöksen hautajaisiin

Palomiehet kyllästyivät kuolonkolarin jälkeen - katso kuinka he kohtelevat epäkunnioittavia kuvaajia