maanantai, 10 syyskuu 2018

Morsian peruu ylelliset häät, koska vieraat kieltäytyvät maksamasta 1000 € osallistumisesta

Pettynyt morsian kertoo joutuvansa perumaan ylelliset satuhäänsä koska vieraat kieltäytyivät maksamasta 1000 € osallistumisestaan niihin.

Eräs Kanadasta kotoisin oleva morsian, joka tunnetaan nimellä 'Susan', oli menossa naimisiin elämänsä rakkauden kanssa ja häät maksoivat arviolta 60 000 euroa. Neljä päivää ennen häitä tilaisuus kuitenkiin peruttiin, sillä pariskunta ei pystynyt maksamaan niitä. Pelkästään häät eivät peruuntuneet, mutta myös parisuhde oli ohi, kirjoittaa Daily Mail.

Morsian kertoi Facebook-julkaisussa selvästi, että tiesi kenen syy häiden peruuntuminen oli ja hän kertoi sen melko erikoisessa, pitkässä julkaisussa.

“Rakkaat ystävät, suurella surulla ilmoitan, että häämme ovat peruuntuneet. Pyydän anteeksi sitä, että peruminen tapahtui ainoastaan neljä päivää aikaisemmin.

Valitettavasti sulhanen ja minä olemme eronneet muutaminen viimeaikaisten, korjaamattomien ongelmien johdosta. Olemme päättäneet lopettaa suhteemme ja jatkaa eri suuntiin elämässämme."

Susan selitti pitkässä postissaan miksi hänen suhteensa oli päättynyt niin äkillisesti ja syyksi hän kertoi sen etteivät heidän häävieraansa olleet suostuneet maksamaan pyydettyä 1000 € (1500 dollaria) osallistumisestaan häihin.

Pixabay (kuvituskuva)

“Minä hyvin yksiselitteisesti pyysin rahaa häälahjaksi. Kuinka voisimme pitää unelmahäämme ilman riittävää rahoitusta?

Me olemme uhranneet niin paljon asian eteen ja jokaiselta vieraalta pyydettiin ainoastaan 1000 euroa. Me puhuimme muutaman henkilön kanssa ja he lupasivat jopa enemmän meidän unelmamme toteuttamiseksi.

Joten 1000 euron pyytäminen per henkilö ei ollut mitenkään erityistä. Me teimme sen selväksi: Jos et ollut valmis maksamaan, et saisi kutsua meidän ylellisiin häihimme."

Osoittautui, että ainoastaan kahdeksan kutsuttua vierasta oli valmis maksamaan pyydetyn 1000 euroa. Susan oli raivoissaan asiasta ja kirjoitti: "Kuinka pystyisimme koskaan saamaan ylelliset häät ilman ystäviemme apua?"

Morsian oli säästänyt häitään varten noin 10 000 euroa ja perustanut myös GoFundMe-kampanjan, joka ei kuitenkaan tuottanut kuin noin 150 euroa morsiamen suureksi yllätykseksi. Tavoiteltuun 60 000 euroon oli siis melkoisesti matkaa.

Pariskunta keskusteli pitkään asiasta ja kun sulhanen yritti vielä ehdottaa naimisiin menemistä Las Vegasissa kustannusten minimoimiseksi, morsiamen pinna paloi. Hän oli todella loukkaantunut sulhasensa ehdotuksesta ja lopulta heidän parisuhteensa ei enää kestänyt tätä jupakkaa.

Hän myös julisti, että hänen pikkumaiset sukulaisensa olivat lopulta turmelleet hänen unelmansa ja kokee olevansa petetty heidän taholtaan. Hänen serkkunsa oli kirjoittanut vastiineena, että Susanilla oli pitkään ollut pakkomielle Kardashianeista ja että hänestä oli tullut ajan kuluessa todella materialistinen, vaikka hänellä ei ollut siihen varaa.

Toivottavasti Susan otti hieman aikalisää miettiäkseen tavoitteitaan elämässään hieman uusiksi. 

Nainen synnyttää ensimmäisen lapsensa 72- vuotiaana - ei kadu päätöstään

Isä heittää vauvaa ilmaan - silloin perheen koira juoksee paikalle saaden kaikki nauramaan

Murskaa nachoja astiaan ja kaada täyte päälle: lopputulos näyttää todella herkulliselta

Kolmen vuoden ajan ja odottaa samassa paikassa - vanha elefantti odottaa parasta ystäväänsä

2 miestä löytävät vihaisen otuksen jumissa karhuansasta - lähestyessään sitä huomaavat tilanteen vakavuuden

Tässä on "avaruuslehmä" Celeste, joka on onnistunut hurmaamaan koko maailman

Naapurit valittavat kovasta metelistä - omistaja yllättyy nähdessään valvontakameran videon

Nainen kieltäytyy keräämästä koiransa kakkoja - saa katua sitä hetken päästä

Ainoastaan harvat näkevät kuvaan piilotetun eläimen - näetkö sinä?

Uusi laki: Täällä on kiellettyä jättää koiraa ulos kylmään - vankeusrangaistuksen uhalla

Häät keskeytyvät äkillisesti ja morsiamen kääntyessä, hän näkee jonkun nousevat kirkonpenkistä

Kissa on pudonnut veteen eikä pääse ylös - silloin koira tulee apuun