maanantai, 10 syyskuu 2018

Morsian peruu ylelliset häät, koska vieraat kieltäytyvät maksamasta 1000 € osallistumisesta

Pettynyt morsian kertoo joutuvansa perumaan ylelliset satuhäänsä koska vieraat kieltäytyivät maksamasta 1000 € osallistumisestaan niihin.

Eräs Kanadasta kotoisin oleva morsian, joka tunnetaan nimellä 'Susan', oli menossa naimisiin elämänsä rakkauden kanssa ja häät maksoivat arviolta 60 000 euroa. Neljä päivää ennen häitä tilaisuus kuitenkiin peruttiin, sillä pariskunta ei pystynyt maksamaan niitä. Pelkästään häät eivät peruuntuneet, mutta myös parisuhde oli ohi, kirjoittaa Daily Mail.

Morsian kertoi Facebook-julkaisussa selvästi, että tiesi kenen syy häiden peruuntuminen oli ja hän kertoi sen melko erikoisessa, pitkässä julkaisussa.

“Rakkaat ystävät, suurella surulla ilmoitan, että häämme ovat peruuntuneet. Pyydän anteeksi sitä, että peruminen tapahtui ainoastaan neljä päivää aikaisemmin.

Valitettavasti sulhanen ja minä olemme eronneet muutaminen viimeaikaisten, korjaamattomien ongelmien johdosta. Olemme päättäneet lopettaa suhteemme ja jatkaa eri suuntiin elämässämme."

Susan selitti pitkässä postissaan miksi hänen suhteensa oli päättynyt niin äkillisesti ja syyksi hän kertoi sen etteivät heidän häävieraansa olleet suostuneet maksamaan pyydettyä 1000 € (1500 dollaria) osallistumisestaan häihin.

Pixabay (kuvituskuva)

“Minä hyvin yksiselitteisesti pyysin rahaa häälahjaksi. Kuinka voisimme pitää unelmahäämme ilman riittävää rahoitusta?

Me olemme uhranneet niin paljon asian eteen ja jokaiselta vieraalta pyydettiin ainoastaan 1000 euroa. Me puhuimme muutaman henkilön kanssa ja he lupasivat jopa enemmän meidän unelmamme toteuttamiseksi.

Joten 1000 euron pyytäminen per henkilö ei ollut mitenkään erityistä. Me teimme sen selväksi: Jos et ollut valmis maksamaan, et saisi kutsua meidän ylellisiin häihimme."

Osoittautui, että ainoastaan kahdeksan kutsuttua vierasta oli valmis maksamaan pyydetyn 1000 euroa. Susan oli raivoissaan asiasta ja kirjoitti: "Kuinka pystyisimme koskaan saamaan ylelliset häät ilman ystäviemme apua?"

Morsian oli säästänyt häitään varten noin 10 000 euroa ja perustanut myös GoFundMe-kampanjan, joka ei kuitenkaan tuottanut kuin noin 150 euroa morsiamen suureksi yllätykseksi. Tavoiteltuun 60 000 euroon oli siis melkoisesti matkaa.

Pariskunta keskusteli pitkään asiasta ja kun sulhanen yritti vielä ehdottaa naimisiin menemistä Las Vegasissa kustannusten minimoimiseksi, morsiamen pinna paloi. Hän oli todella loukkaantunut sulhasensa ehdotuksesta ja lopulta heidän parisuhteensa ei enää kestänyt tätä jupakkaa.

Hän myös julisti, että hänen pikkumaiset sukulaisensa olivat lopulta turmelleet hänen unelmansa ja kokee olevansa petetty heidän taholtaan. Hänen serkkunsa oli kirjoittanut vastiineena, että Susanilla oli pitkään ollut pakkomielle Kardashianeista ja että hänestä oli tullut ajan kuluessa todella materialistinen, vaikka hänellä ei ollut siihen varaa.

Toivottavasti Susan otti hieman aikalisää miettiäkseen tavoitteitaan elämässään hieman uusiksi. 

Hylätyt koiranpennut ovat vailla emoa - löytävät itselleen yllättävän sijaisemon

Uusi naurettava haaste leviää internetissä - yhä useammat vanhemmat heittävät juustoa lastensa kasvoille

8 koiranpentua pelastetaan viemäristä - pelastajat saavat yllättyä kuullessaan etteivät pennut ole koiria

Vastasyntynyt koiranpentu löytyy jalkakäytävältä - pentu osoittaa olevansa kuitenkin sinnikäs taistelija

Kynnystä pelkäävä minihevonen kerää rohkeutensa - katso kun se voittaa pelkonsa

Musertunut koira joutui eroon lehmästä joka kasvatti sen - katso kun ne pääsevät viimein takaisin yhteen

Hevonen näkee pehmolelun aidan päällä - siitä seuraa riemastuttava hetki

Hevonen pääsee tapaamaan vanhat ystävänsä - katso niiden upeat reaktiot

Nainen kuvitteli matkustavansa sisarensa kanssa Rodokselle, mutta saa yllätyksen jota ei koskaan unohda

Leonora adoptoi koiranpennun jota kukaan ei halunnut - viikkoja siitä hän saa selville koiran salaisuuden

Mies ja koira ovat lähteneet pulkkailemaan - video on hauskin mitä olemme hetkeen nähneet

Bengalinkissat tutkivat uteliaana lasten liukumäkeä - sitten seuraa jotain todella huvittavaa