Mies valokuvaa keskellä viidakkoa, mutta odota, kunnes suuri gorilla tulee näkyviin. Uskomatonta!

John ja eräs hänen ystävänsä tekivät kokeneen oppaan seurassa kahden viikon tutkimusmatkan Ugandassa. Tavoite? Vuorigorillojen löytäminen ja tarkkaileminen. Valokuvatessaan keskellä viidakkoa, he löysivät juuri vuorigorilloja. John ei edes aavista, että hän tapaa näin valtavan gorillauroksen näin läheltä. John ei juokse pakoon, vaan kyyristyy ja istuutuu hymyillen alas. Täten hän osoittaa gorillalle ja tämän perheelle, että hän ei uhkaa heitä.

Mitä kauemmin gorillauros tarkkailee Johnia, sitä useampi gorilla alkaa kerääntyä hänen ympärilleen. Pennut istuutuvat kohta Johnin viereen ja alkavat sormeilla Johnin hiuksia kuten toistensakin turkkia. Tätä ei todellakaan koe kuin kerran elämässä ja onneksi hetki taltioitiin videolle.

Gorillatapaaminen sattui Lounais-Ugandassa olevassa Bwindin läpitunkemattomassa kansallispuistossa, joka on Ugandan eläinsuojeluviranomaisten vahvasti suojelema. Kuten tämäkin video osoittaa, gorillat ovat uteliaita ja hellävaraisia otuksia, kunhan heitä ei provosoi.

Katso Johnin uskomaton gorillatapaaminen tästä ja jaa se myös ystävillesi jos pidät siitä yhtä paljon kuin mekin!