Mies pelastaa lapsensa traagiselta kuolemalta uskomattoman nopeilla reflekseillään

Isillä on hyvin erityinen lahja, kun puhutaan vaaran havaitsemisesta ja reagoinnista siihen. Varsinkin jos heidän omat lapsensa ovat vaarassa, he toimivat lähes ajattelematta.

Tästä on selkeästi kyse tässä videon tapauksessa. Indonesialainen isä on lastensa kanssa autotallissa korjailemassa moottoripyöräänsä, kun yhtäkkiä tapahtuu jotain, joka saa isän toimimaan.

Isän vaistot aistivat vaaran, joka kohdistuu suoraan lapsiin jolloin mies mitään ajattelematta tarraa lapsiinsa kiinni. Ja juuri oikealla hetkellä! Videossa näemme, kuinka auto tulee täyttä vauhtia siitä, missä lapset sekunti aikaisemmin olivat, ennen kuin isä oli napannut heidät syliinsä ja kieräyttänyt pois heittelehtivän auton tieltä!

Videolle jää selvät todisteet siitä, että isä onnistuu pelastamaan lapsensa hiuksen hienosti traagiselta kohtalolta ja lähes varmalta kuolemalta!

Onneksi onnettomuudessa ei lopulta loukkaantunut kukaan, vaikka siinä oli ainekset todella paljon pahempaan lopputulokseen. Katso valvontakameraan tallentunut läheltä piti- tilanne ja jaa se myös ystävillesi!