Mies makaa selällään tytön kanssa lattialla klo 02.00 – syy siihen saa kyyneleet silmiimme

Kuvassa olevan tytön äiti, Karisa Smith, julkaisi tämän kuvan verkkoon.

Kuvassa näkyy armeijan uniformussa oleva mies makaamassa selällään lattialla ja pikkutyttö makaa hänen rinnallaan pitäen tiukasti kiinni isästään.

”They aren’t related by blood, but they are daddy and daughter. My husband goes above and beyond to take care of her as…

Posted by Love What Matters on Tuesday, 15 November 2016

”He eivät ole biologisesti sukua toisilleen, mutta he ovat todella isä ja tytär. Mieheni tekee kaikkensa huolehtiakseen hänestä. Jos tyttö itkee, hän lohduttaa tätä. Jos tyttäreni tarvitsee häntä, hän on paikalla.

Hän rakastui minuun, mutta myös tyttäreeni. He ovat tunteneet toisensa siitä alkaen, kun tyttö on ollut 9 kuukauden ikäinen ja nyt hän on 3- vuotias. He ovat todella kiintyneitä toisiinsa ja mieheni on todella hänen isänsä. Hän on käynnistänyt myös adoptioprosessin, jotta hän voi olla myös ”virallisesti” tytön isä.

Tämä kuva on otettu kahdelta yöllä, kun hän lähti kesken töiden lohduttaakseen tyttöä, kun tällä oli ollut niin kova ikävä. Hän oli ollut 14 päivää sitten viimeksi kotona.”

Tämä kuva todistaa todella hyvin sen, että verisiteillä ei todellisuudessa ole merkitystä, sillä rakkaus ulottuu yli biologisten siteiden.

Jaa tämä suloinen kuva kaikille isille!