Mies laittaa huumausainetta naisen juomaan ja tämä tallentuu kameralle. Mutta tämän jälkeiset tapahtumat vasta ovatkin järkyttäviä.

Kun käyt baarissa tai pubissa ja ostat drinkin, kuinka usein pidät sitä silmällä? Usein juoma jätetään pöydälle vähäksi aikaa kun mennään tanssimaan ja usein sitä ei valvota kovinkaan hyvin.

Tämän sosiaalisen kokeen avulla Joey Salads halusi kokeilla, miten helppoa huumausaineen laittaminen toisen drinkkiin olisi. Kokeen tavoitteena oli kiinnittää huomiota ongelman nykyiseen laajuuteen sekä siihen, miten tärkeä on, että drinkkiä valvotaan. Tällä videolla näkee, miten uskomattoman helposti hän onnistui.

Valitettavasti on olemassa ihmisiä, jotka käyttävät muita hyväkseen näiden ollessa alkoholin vaikutuksen alaisina. Pahimmassa tapauksessa he pyrkivät huumaamaan muita. Tähän on yhteistyössä puututtava, sekä yhteiskunnassa ennaltaehkäisevässä mielessä että muistuttamalla ja auttamalla toisiamme valvomaan, mitä ravintolassa juodaan.

Tämä muistutus voi pelastaa henkiä, joten levitä tietoa eteenpäin jos olet kanssamme samaa mieltä, että tähän on saatava loppu!