Mies kuvaa hylättyä sairaalaa kuullessaan yhtäkkiä valitusta – hän löytää seinän sisältä jotain yllättävää

Valokuvaaja Joshua Gold vieraili hylätyssä Leonard Hospital- sairaalassa ottaakseen joitakin valokuvia. Hän kuvitteli olevansa siellä yksin. Yhtäkkiä hän kuulee outoa ääntä ja tajuaa, että ei ehkä olekaan yksin rakennuksessa.

Etäinen ääni kuului kolmannesta kerroksesta ja se tuntui hieman jopa aavemaiselta. Mutta Joshua tajusi pian ettei se ollutkaan mitään yliluonnollista, vaan joku eläin avun tarpeessa.

Joshua seurasi huutoja ja tajusi äänen tulevan seinän takana olevasta tilasta. Hän yritti tuolilla seisten kurkotella ja katsoa, mitä seinän sisällä oikein oli. Hän ei kuitenkaan nähnyt sinne, joten hän yritti puhelimen avulla kuvaten nähdä, mitä seinän sisällä oli, mutta siltikään ei onnistunut näkemään sinne. Lopulta hän antoi periksi ja lähti hakemaan tikkaita.

Kun hän tuli takaisin sairaalalle, oli jo melko myöhä, joten hänen täytyi toimia nopeasti. Tikkaiden avulla, hän vihdoin näki seinän sisään. Alhaalla oli pieni kissanpoikanen, korkeintaan neljä viikkoa vanha. Nyt kun hän tiesi mitä alhaalla oli, hän päätti tehdä seinään reiän. Kissanpentu oli liian pieni ja liian epätoivoinen, jotta hän olisi voinut jättää sen sinne ja emosta ei näkynyt jälkeäkään.

Kun hän vihdoin kurkisti reiästä, häntä vastaan tuijotti mitä suloisin pikku naama. Kissapentu oli kauhuissaan ja käytti viimeiset voimansa ryömiäkseen kohti Joshuaa ja taskulamppua. Joshua otti kissan autoonsa. Ainoa, missä hän pystyi kuljettamaan kissaa, oli tyhjä kylmälaukku eväille. Hän pisti hieman ruokaa pohjalle, jotta kissa sai jotain suuhunpantavaa ja kun he pääsivät kotiin, antoi Joshua kissalle kunnolla syötävää. Kissa sai nimekseen Leonard.

Vihdoin Leonard oli turvassa! Vähän ruokaa ja paljon rakkautta ja Leonard oli välittömästi vahvempi ja iloisempi. Katso suloinen video kissan pelastumisesta ja jaa se myös ystävillesi.