Mies kieltäytyy tumppaamasta tupakkaa tankatessaan – työntekijän häijy temppu saa miljoonat nauramaan

Mies kieltäytyy tumppaamasta tupakkaa tankatessaan – työntekijän häijy temppu saa miljoonat nauramaan

keskiviikko, 11 lokakuu 2017


Tupakointi aiheuttaa riskin terveydelle, tämän tietävät kaikki. Se voi aiheuttaa joissakin tilanteissa myös palovaaran, eikä ole kovinkaan tavatonta, että roskis syttyy tuleen, kun joku on heittänyt sinne kytevän tupakan.

Jos tupakoi, on tärkeää myös muistaa siitä tuleva vastuu, eikä kannata tieten tahtoen altistaa itseään tai toisia tarpeettomille riskeille. Tämä videon mies ei kuitenkaan edes ajatellut asiaa tällä tavalla.

Kun eräs musta auto tuli bensa-asemalle Sofiassa, Bulgariassa, siitä hyppäsi nuori mies, valkoinen paita päällään matkustajan paikalta ja alkoi sytyttää tupakkaa. Miestä ei yhtään häirinnyt se, että hän oli bensa-asemalla, alueella jossa on tupakointi kielletty palavien nesteiden käsittelyn vuoksi. Tällaisessa paikassa tuli voi aiheuttaa valtavia vahinkoja, mutta siitä huolimatta, mies päätti polttaa savukkeen.

Video on luultavimmin valvontakameran kuvaa, eikä se ole kovin laadukas. Silti siitä näkee, kuinka valkopaitainen mies keskustelee jonkun kuvan ulkopuolella olevan henkilön kanssa. Ei kestä kauaa, kun pääsemme näkemään kenen kanssa.

Yllättäen bensa-aseman henkilökuntaan kuuluva mies tulee paikalle suuren punaisen esineen kanssa. Työntekijä on tunnistanut selkeästi vaaratilanteen ja hetkeä myöhemmin saamme nähdä sen, mikä on aiheuttanut sen, että videota on katsottu jo miljoonia kertoja.

Toiset ovat sitä mieltä, että työntekijän ratkaisu oli täysin oikein, kun taas toiset pitävät sitä hieman liian rajuna. Katso itse oheinen video ja kerro kumpaa mieltä sinä olet!

Kadulla kulkeva koira huomaa kissanpennun ja hyökkää sen kimppuun – saa huomata, ettei olisi kannattanut

Isä yrittää saada poikaansa irti 2 tunnin ajan – ratkaisu millä poika saatiin irti, on naurettavan helppo

32- vuotias synnytti kuolleen pojan – saa tietää mitä hänen vatsassaan on ollut jo useamman vuoden ajan

Monet ovat yrittäneet, mutta harvat onnistuneet – löydätkö sinä kissan kuvasta 30 sekunnissa

Mies alkaa laulaa suihkussa ollessaan – katso miten mahtavasti koira reagoi omistajansa lauluun

Toimittaja haastattelee kanafarmaria – yhtäkkiä hän hoksaa jotain, joka saa hänet hervottomaan nauruun